Warband'da çapulculara yetişilemiyor

CrysisFan

Decapat
Daha fazla  
Warband çapulculara yetişemiyorum. Grubun morali çok düşük. Aynı zamanda 55 kişilik orduyla 15 kişiye dalıyorum. 10 kişi kalıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Envanterinizde sürekli yiyecek bulundurun ve sürekli paranız olsun. Ayrıca hangi milletten asker topladiysaniz onların krallıklarına çok saldırmayın. Bunları yaparsanız grubun morali yükselir.

Ordunuz ne kadar kalabalık olursa o kadar yavaşlarsınız. Asker moralinin düşük olması, seviyelerin düşük olması, sizin savaşta bulunmamanız gibi sebepler kayıpları artırabilir. Galibiyetten ve seviye üstünlüğünden emin olmadığınız savaşları simüle etmeyin, savaşlardan kaçmayın. Yiyecek çeşitliliğini artırın, ödemeleri geciktirmeyin :D , saldırdığınız yerlere dikkat edin, düşman köylerine baskın yapın dost köyleri ellemeyin. :)

Warband çapulculara yetişemiyorum. Grubun morali çok düşük. Aynı zamanda 55 kişilik orduyla 15 kişiye dalıyorum. 10 kişi kalıyoruz.
At satın al
Borcha'yı birliğine al
Farklı yiyecekler bulundur
Haydutları birliğine alma
Mümkün olduğunca aynı medeniyetten asker al
Bide askerlerin ile savaş.

Haritada hızını yükseltmek için C ye bas ve yön bulmaya verebilirsin haritada hızını arttırır ve moralin çok düşük olursa da hızın düşer askerleri aç bırakma ve esirlerden asker alırsan da düşer. Eğer paran varsa askerlerini terfi et. Fazla yüklü olma envanterinde boş şeyler varsa sat ve yük beygiri al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı