Warband'da kale nasıl zenginleştirilir?

Hakka

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kale sahibi oldum fakat gelirlerini yükseltemiyorum, (modsuz oynuyorum) kaleyi nasıl zenginleştireceğim bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar kale sahibi oldum fakat gelirlerini yükseltemiyorum, (modsuz oynuyorum) kaleyi nasıl zenginleştireceğim bilen varsa yardımcı olabilir mi?
O Şehirde mi oluyordu tam hatırlamıyorum ama kaleye girdiğinde menü kısmında ulak karakolu, okul vs. oluyordu. Kalede oluyor mu tam hatırlamıyorum.

Hocam Warband zevkli mı tavsiye eder misin? Bannerlod mu Warband mı? Şu an Steam'de Warband 2 dolar.

KralOyun bayağı zevkli fakat eski bir oyun olduğunu hissettiriyor. RP yapıp kendi hikayeni yapmak zevkli ama diyologlar çok düz ve saçma olabiliyor fakat oyunun öne çıkan kendine has yanları var Online, 6 farklı krallık ve her biri farklı kültür. Bannerlord oynadım ama karışık geldiği için sevemedim, 2 dolara dene bence.

O şehirde mi oluyordu tam hatırlamıyorum ama kaleye girdiğinde menü kısmında ulak karakolu, okul vs. oluyordu. Kalede oluyor mu tam hatırlamıyorum.

Kalede sadece karakol ve mahkum yeri yapabiliyorsun onlarda ekonomiyi etkilemiyor.

Hatırladığım kadarıyla şehre bağlı köylerin yağmalanmasına, şehrin çevresinde haydutların gezmesine izin vermezsen ve lonca başkanıyla aranı iyi tutarsan şehrin refahı artar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı