Warband'da kale ve şehir nasıl korunur?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Halmar şehri ve bir kale fethettim. Şu an save yerinde duruyor. İstediğim zaman eski saveime geri dönebiliyorum.

Soruma gelirsek, rodoklar deminden saldırdılar. Nasıl bu şehri ve kaleyi koruyabilirim? Asker yerleştiriyorum ancak adamlar 600 asker ile geliyor.

Kalenizden çok uzaklaşmayın bir saldırı anında kurdukları kampa saldırın veya kalenize girip saldırıyı bekleyin. Eğer orduları çok büyükse lordlarınızı toplayıp saldırın/savunun.

Kalenizden çok uzaklaşmayın bir saldırı anında kurdukları kampa saldırın veya kalenize girip saldırıyı bekleyin. Eğer orduları çok büyükse lordlarınızı toplayıp saldırın/savunun.
Lordları nasıl toplayabilirim? Nasıl çağıracağım?

Herhangi bir yoldaşınızla konuşup bir sefer başlatmak istiyorum derseniz ordu toplanır ve mareşalde olmanız gerekde ordu toplamak için.
Tamam. Teşekkür ederim.

Kanka son seviye svadyalı şövalye veya serranid memlük alıp kaleye koy ,az bir şey de rodok keskin nişancı koy, sonra kalede bekle savunma yap. Zaten Warband'ın o lanet merdivenleri yüzünden kale kuşatmak çok zor ,kaleye giremeyecekleri için 100 vs 400 bile alabilrsin.

Şu an Svadya krallığındanım. Lorda ettiğim yeminden azad etsem kurtulur muyum?

Kurtulursun ama kale ve şehirlerini kaybedersin.
Peki tekrardan kuşatabilir miyim? Veya Svadya topraklarını kuşatmak yerine Sarranid'i kuşatsam daha mantıklı olur mu?

Peki tekrardan kuşatabilir miyim? Veya svadya topraklarını kuşatmak yerine Sarranid'i kuşatsam daha mantıklı olur mu?

Kuşatabilirsin tabii ki ama önce o krallıkla aranı kötüleştirmen lazım. Köyüne saldırmak ,kervanına saldırmak, lorduna saldırmak gibi. Krallıkların şehirlerini veya kalelerini kuşatırken mantık olarak en küçük krallığa saldırman senin için daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…