Otomatik Mandalina
Hectopat
Bir tek köyünüz varsa onu size kral vermiştir zaten; nordlardan ayrılınca gider o boşverin onu. Şimdilik savaşta olduğunuz krallıkların köylerini bol bol yağmalayarak ve turnuvalara para basarak kazanç elde etmeye bakın. İyi bir ordu dizdikten ve kılıç/zırh takımı yaptıktan sonra ayırılırsınız krallıktan. Bu arada o askerleri yavaştan ordudan çıkartıp yerine hanlarda bulunan paralı asker, gözcü ve süvarileri almanızı tavsiye ederim, ileride krallıklarıyla savaşmanız gerekirse orduyu terkederler ortada kalırsınız.Hocam ben nordlara katıldım. Biraz zaman geçirip karşı lordları falan esir aldım. Birazda asker kastım. Bir adet köyüm var nordda ama bakmıyorum. 61 asker var ve bunların 20 tanesi okçu, 5 tanesi yoldaş, kalanları ise piyade ve atlılardan oluşuyor. Ne yapmalıyım?
Asker toplama önerisi olarak; yoldan geçmekte olan düşman köylü gruplarına saldırın, erkek köylüleri öldürün gitsin ama kadınları öldürücü olmayan bir silahla bayıltarak köle olarak alın. Bir süre sonra orduya katılma fırsatı sunup yanınıza alın. Onlar seviye atlayarak kılıç kardeşi oluyor.
(Erkek köylüler işe yaramaz çünkü onlar hangi krallığın köyündeyse o krallığın acemisi sayılıyorlar, yani kadın askerler gibi tarafsız asker olmadıkları için paralı asker grubuna uygun değiller.)