Arkadaşlar ben kendi devletimi kurdum Mount & Blade Warband'da sonra svadya krallığının tüm topraklarını aldım ama kral falan bazıları kaçtı bunlar nereye gitti bir yerde toplanıp artık bir şey yapabilirler mi yoksa ateşkes imzalamasam da olur mu?
Arkadaşlar ben kendi devletimi kurdum Mount & Blade Warband'da sonra svadya krallığının tüm topraklarını aldım ama kral falan bazıları kaçtı bunlar nereye gitti bir yerde toplanıp artık bir şey yapabilirler mi yoksa ateşkes imzalamasam da olur mu?
Tüm toprakları aldıysan başka bir şey yapmana gerek yok, lordlar diğer krallıklara rastgele katılacaktır, birkaç gün sonra taraf yenildi diye bir ekran gelecektir.
Arkadaşlar ben kendi devletimi kurdum Mount & Blade Warband'da sonra svadya krallığının tüm topraklarını aldım ama kral falan bazıları kaçtı bunlar nereye gitti bir yerde toplanıp artık bir şey yapabilirler mi yoksa ateşkes imzalamasam da olur.