Boister Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Warband'da vaegir kralına yemin etmeye çalışınca kergitlere yeminlisin diyor ama sancar han ile konuştuğumda yemin bozma seçeneği yok. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2025
Warband'da vaegir kralına yemin etmeye çalışınca kergitlere yeminlisin diyor ama sancar han ile konuştuğumda yemin bozma seçeneği yok. Ne yapmalıyım?
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Oyundan çok anlamıyorum da bir an çok komik geldi, affola.
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.344 Çözümler 13 Yer Edirne 26 Ocak 2025 #3 Boister dedi: Warband'da vaegir kralına yemin etmeye çalışınca kergitlere yeminlisin diyor ama sancar han ile konuştuğumda yemin bozma seçeneği yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yeminden dönemezsin yoksa çarpılırsın çünkü . Farklı bir konuşma seçeneği dene ya da ordudayken konuşuyorsan şehirdeyken konuşmayı dene. Ya da yeni bir kale alındığında sana vermezse itiraz edip isyan et öyle ayrıl en kötü.
Boister dedi: Warband'da vaegir kralına yemin etmeye çalışınca kergitlere yeminlisin diyor ama sancar han ile konuştuğumda yemin bozma seçeneği yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yeminden dönemezsin yoksa çarpılırsın çünkü . Farklı bir konuşma seçeneği dene ya da ordudayken konuşuyorsan şehirdeyken konuşmayı dene. Ya da yeni bir kale alındığında sana vermezse itiraz edip isyan et öyle ayrıl en kötü.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.692 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Mod falan mı yüklü? Sancar Han ile konuştuğunuzda hangi diyalog seçenekleri var atar mısınız?
Boister Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #5 Nieagerams dedi: Mod falan mı yüklü? Sancar Han ile konuştuğunuzda hangi diyalog seçenekleri var atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Sadece orduya katılmışım, süre bitince hallettim.
Nieagerams dedi: Mod falan mı yüklü? Sancar Han ile konuştuğunuzda hangi diyalog seçenekleri var atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Sadece orduya katılmışım, süre bitince hallettim.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.692 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #6 Boister dedi: Sorunu çözdüm. Sadece orduya katılmışım, süre bitince hallettim. Genişletmek için tıkla... Anladım, kiralık asker tarzı bir şey vardı sanırım. Muhtemelen kalıcı bağlılık yerine öyle bir şey yaptınız.
Boister dedi: Sorunu çözdüm. Sadece orduya katılmışım, süre bitince hallettim. Genişletmek için tıkla... Anladım, kiralık asker tarzı bir şey vardı sanırım. Muhtemelen kalıcı bağlılık yerine öyle bir şey yaptınız.