I ikikafalar7 Femtopat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Warband'da Backspace yaparak haritayı açacağım fakat Backspace bastığım halde açılmıyor. farklı tuşlara da aradım olmadı.
Warband'da Backspace yaparak haritayı açacağım fakat Backspace bastığım halde açılmıyor. farklı tuşlara da aradım olmadı.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Kasım 2024 #2 ikikafalar7 dedi: Warband'da backspace yaparak haritayı açacağım fakat backspace bastığım halde açılmıyor. Farklı tuşlara da aradım olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam backspace tuşu normalde çalışıyor mu?
ikikafalar7 dedi: Warband'da backspace yaparak haritayı açacağım fakat backspace bastığım halde açılmıyor. Farklı tuşlara da aradım olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam backspace tuşu normalde çalışıyor mu?
KS KS I ikikafalar7 Femtopat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 ultraslann1905 dedi: Hocam backspace tuşu normalde çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet Oyuna girmeden önce hileleri mı aktif etmem gerekiyor acaba
ultraslann1905 dedi: Hocam backspace tuşu normalde çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet Oyuna girmeden önce hileleri mı aktif etmem gerekiyor acaba