Y YTSBG Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi sorunum kod dizini açılmıyor. CTRL + ESC'nin altındaki tuşa basınca açılmıyor. Yardımlarınız için çok teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi sorunum kod dizini açılmıyor. CTRL + ESC'nin altındaki tuşa basınca açılmıyor. Yardımlarınız için çok teşekkürler şimdiden.
Çözüm Y Y YTSBG 6 Nisan 2024 Tamam deniyorum. Deneyince haber vereceğim. Ya gene olmadı silip geri yükledim. Arkadaşlar sorun klavyedeymiş klavyemi değiştirdiğimde oldu, hepinize çok teşekkürler.
Tamam deniyorum. Deneyince haber vereceğim. Ya gene olmadı silip geri yükledim. Arkadaşlar sorun klavyedeymiş klavyemi değiştirdiğimde oldu, hepinize çok teşekkürler.
KS KS Y YTSBG Femtopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #11 Tamam deniyorum. Deneyince haber vereceğim. Ya gene olmadı silip geri yükledim. Arkadaşlar sorun klavyedeymiş klavyemi değiştirdiğimde oldu, hepinize çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2024 Çözüm
Tamam deniyorum. Deneyince haber vereceğim. Ya gene olmadı silip geri yükledim. Arkadaşlar sorun klavyedeymiş klavyemi değiştirdiğimde oldu, hepinize çok teşekkürler.