S sacrox Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 17 15 Aralık 2022 #1 Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi ben W'ya basınca karakterim ileriye doğru ışınlanıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi ben W'ya basınca karakterim ileriye doğru ışınlanıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Kolsuz İtachi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #2 sacrox dedi: Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi ben W'ya basınca karakterim ileriye doğru ışınlanıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hile kullanma. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
sacrox dedi: Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi ben W'ya basınca karakterim ileriye doğru ışınlanıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hile kullanma.
KS KS S sacrox Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 17 15 Aralık 2022 #3 Kolsuz İtachi dedi: Hile kullanma? Genişletmek için tıkla... Hile kullandım evet, ama ben ışınlanmasını istemiyorum ve ışınlanmakla alakalı bir seçenek işaretlemedim. Hileleri kapatmama rağmen hala oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Kolsuz İtachi dedi: Hile kullanma? Genişletmek için tıkla... Hile kullandım evet, ama ben ışınlanmasını istemiyorum ve ışınlanmakla alakalı bir seçenek işaretlemedim. Hileleri kapatmama rağmen hala oluyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.482 Çözümler 776 15 Aralık 2022 #4 Normalde CTRL + sol fare ile bastiginiz yere isinlaniyor karakter. Siz "W" tusuyla nasil isinlaniyorsunuz anlamadim. Farkli bir kayit dosyasi olusturunca da bu sorunu yasiyor musunuz? Artı 0 Eksi
Normalde CTRL + sol fare ile bastiginiz yere isinlaniyor karakter. Siz "W" tusuyla nasil isinlaniyorsunuz anlamadim. Farkli bir kayit dosyasi olusturunca da bu sorunu yasiyor musunuz?