Warband'de krallıkların başına geçme modu var mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Warband'de kendi krallığımızı kurmadan var olan krallıkların başına geçebilme modu var mı?
Oyuna direk kral olarak başlama modu var, var olan krallıklardan birinin kralı olarak ya da beleş krallığımız ile başlama modu var.
Ama ben normal oyuncu gibi başlayıp bir kraliyet ailesine katılıp yükselerek yada bir kralın evladı olarak başlayıp sonradan bir krallığın başına geçmek istiyorum.

Warband'de kendi krallığımızı kurmadan var olan krallıkların başına geçebilme modu var mı?
Oyuna direk kral olarak başlama modu var, var olan krallıklardan birinin kralı olarak ya da beleş krallığımız ile başlama modu var.
Ama ben normal oyuncu gibi başlayıp bir kraliyet ailesine katılıp yükselerek ya da bir kralın evladı olarak başlayıp sonradan bir krallığın başına geçmek istiyorum

Osmanlı modunda var dı galiba (Olamayabilir)

Ama ben normal oyuncu gibi başlayıp bir kraliyet ailesine katılıp yükselerek yada bir kralın evladı olarak başlayıp sonradan bir krallığın başına geçmek istiyorum.
Hocam diplomacy litdum modu kurup kadın bir taht iddiacısini tahta geçirip onunla evlenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı