WarCry Gaming kasaya Cooler Master Masterliquid ML360R RGB takılır mı?

Yunus07

Hectopat
İyi günler WarCry Gaming kasasını almak istiyorum, ama bir videoda almak istedigim sogutucunun uymama ihtimali var mı? Onu ögrenmek istiyorum. Sogutucu modeli Cooler Master Masterliquid ML360R RGB. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Vaktinizi ayırdıgınız için sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam belki de şık olsun diye alıyor. Herkes hava için alsaydı ne RGB olurdu
. Nede ışık.
Sistemi ısınınca buraya mesaj yazanları biliyoruz, ilk örnek olarak @rydn var mesela. Kendisi bu kasayı kullanıyordu, keyfinden değiştirmedi herhalde? Şık olsun diye saçma kasa yapmak kolay, şık olan bir kasayı iyi bir hava sirkülasyonu ile birleştirmek önemli olan.

Adam belki de şık olsun diye alıyor. Herkes hava için alsaydı ne RGB olurdu.
Nede ışık.

Hocam hava akışı çok iyi olan RGB kasalarda var. Sırf güzel gözüküyor diye hava akışı berbat olan kasaları insanlar alıyor sonra kasa içerisindeki bileşenler ısınınca şikayet etmeye başlıyorlar. Lütfen bilginiz olmadığı konulara yorum yazmayın.

Sistemi ısınınca buraya mesaj yazanları biliyoruz, ilk örnek olarak @rydn var mesela. Kendisi bu kasayı kullanıyordu, keyfinden değiştirmedi herhalde? Şık olsun diye saçma kasa yapmak kolay, şık olan bir kasayı iyi bir hava sirkülasyonu ile birleştirmek önemli olan.

Hocam görünüşüne aldandım keşke aldanmasaydım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı