Warcry vs. TD500

Daha fazla  
Herkese hayırlı haftasonları dilerim.
Başlıkta da belirttiğim gibi çok kararsız kaldım kasa alacağım bu modellerde git gel yapıyorum görselliğe aşırı derecede önem veren insanım bu yüzden Gamepower Warcry çok hoşuma gidiyor fakat sirkülasyon korkum var.

TD500 beyaz olan çok hoşuma gidiyor, çok iyi bir şekilde RGB ışıklandırma yapılırsa acayip güzel duruyor ve içine full beyaz parçalar dizilince bayıkıyorum ama işte bir Warcry gibi her tarafı cam değil.

Bu ikisi dışında başka kasa düşünmüyorum.
Siz olsanız hangisini seçersiniz? Nedenini de eklerseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• 15-34-58-images.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 77
  • 15-34-42-images.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 92
Warcry içindeki havayı döndürüp dursun, içindeki fanlar doğru düzgün hava almadıktan sonra hiçbir işe yaramaz. "Ben sadece gösteriş için alıyorum" diyorsanız diyecek bir şeyim yok.

Tabii ki TD500. Hatta forumda Warcry'ın soğutması yetmediği için TD500'e geçen biri vardı.

Warcry içindeki havayı döndürüp dursun.
Hayır hava akışı gayet iyi. Isınan hava yukarı çıkar. Alttan soğuk havayı alarak üsten sıcak havayı tahliye ediyor.
Warcry'ın soğutması yetmediği için TD500'e geçen biri vardı.
Warcry'ın soğutması doğru fan konumdandırması yapınca güzel. Standart haliyle farklı taraf bakan fanlarla geliyor. Game Power markasının kötü olduğunu biliyorum hatta patlayan güç kaynağı ile uğraştım ama model bazlı karşılaştırma yapmak daha doğru. Ayrıca toz filtreleri güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…