Tommy Vercetti Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #2 Coda dedi: Warface nasıl bir oyun? Genişletmek için tıkla... Ben sevmedim vuruş hissi yok yürürken uçuyormuş gibi hissediyorsunuz. Oyun bedava zaten indirip bakabilirsiniz.
Coda dedi: Warface nasıl bir oyun? Genişletmek için tıkla... Ben sevmedim vuruş hissi yok yürürken uçuyormuş gibi hissediyorsunuz. Oyun bedava zaten indirip bakabilirsiniz.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #3 Coda dedi: Warface nasıl bir oyun? Genişletmek için tıkla... Benim babam oynuyor beğeniyor ama ben bilmiyorum. (şaka yapmıyorum)
Coda dedi: Warface nasıl bir oyun? Genişletmek için tıkla... Benim babam oynuyor beğeniyor ama ben bilmiyorum. (şaka yapmıyorum)
Silvers Rayleigh Decapat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #4 Vuruş hisleri sıfır. Ben pek beğenmedim.
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #5 Eskiden çok oynanılıyordu şuan nasil bilmiyorum ama bence 1 2 saat takilabilirsin ya gideri var bence.
Eskiden çok oynanılıyordu şuan nasil bilmiyorum ama bence 1 2 saat takilabilirsin ya gideri var bence.