6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 16 Haziran 2023 #1 Oyunu yüklesim ve oynamaya başlayacağım. Sunucu doluluk oranları iyi midir? Bir de oyun genel olarak nasıl?
Oyunu yüklesim ve oynamaya başlayacağım. Sunucu doluluk oranları iyi midir? Bir de oyun genel olarak nasıl?
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.052 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2023 #2 662970 dedi: Oyunu yüklesim ve oynamaya başlayacağım. Sunucu doluluk oranları iyi midir? Bir de oyun genel olarak nasıl? Genişletmek için tıkla... PS4 üzerinden oynuyordum bir aralar, görevler güzel tasarlanmış, arkadaşlarla hikaye tarzında görevler oynamak çok eğlenceli, ben oynarken sunucular doluydu (4 5 ay önce) türkler vs. denk geliyordu, bence ortalamanın üstünde bir oyun.
662970 dedi: Oyunu yüklesim ve oynamaya başlayacağım. Sunucu doluluk oranları iyi midir? Bir de oyun genel olarak nasıl? Genişletmek için tıkla... PS4 üzerinden oynuyordum bir aralar, görevler güzel tasarlanmış, arkadaşlarla hikaye tarzında görevler oynamak çok eğlenceli, ben oynarken sunucular doluydu (4 5 ay önce) türkler vs. denk geliyordu, bence ortalamanın üstünde bir oyun.