Warframe Android'e çıkış yaptı!

Makaleler
45
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D
Sapphire Pulse RX 9060 XT
Patriot Viper Venom 32 GB DDR5 6000MHz
GIGABYTE B650 GAMING X AX V2
Thermaltake Versa T27 TG | High Power Performance GD 800W 80+ Gold
Kingston 1TB KC3000 M.2
1771528985344.png

Warframe, Android platformunda yayınlandı.

Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilen mobil sürüm, PC ve konsollardaki içeriklerin büyük bölümünü barındırıyor. Oyun, cross-platform play ve cross-save desteği sayesinde mevcut hesaplarla oynamayı sağlıyor.

🚀 Tenno’lar artık Warframe deneyimini mobilde de yaşayabilecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@poyriho, Warframe bilgisayarda 10 yıldır iyi bir istikrar ile devam ediyor. Telefon versiyonu da kitlesi tarafından oynanacaktır.

@poyriho, Warframe bilgisayarda 10 yıldır iyi bir istikrar ile devam ediyor. Telefon versiyonu da kitlesi tarafından oynanacaktır.
Hocam PC/PS4 de çok popüler olduğunu biliyorum ama Telefonda maalesef tutmuyor. Apex Çıktı kimse takmadı resmen örnek mesela. COD Mobile başlarda tuttu şuan çok fazla oyuncusu kalmadı. Wild Rift, PC de ki LoL kadar kesinlikle iyi değil. Bu oyunda er ya da geç sönecek hocam maalesef kaçınılmaz. Tabii şu bir kaç ay kesinlikle oynanır fazlasıyla.

@poyriho, oyun değil de mobil versiyonu diyelim. Bu arada kitlesi hala oynar. Topluluğu oyuna bağımlı. Geliştirici topluluğu dinliyor, oyuncu geliştiriciyi destekliyor. Topluluk desteği konusunda Digital Extreme aşırı derece başarılı buluyorum.

Androide ne kadar PC/PS4 oyunu çıktıysa hepsi battı resmen. Bu oyunun bir istisna olduğunu düşünmüyorum. Er ya da geç bu oyunda sönecek hem de ağır şekilde.
Mobil pazar bilgisayar ve konsol pazarından epey farklı. Yaşça küçük ve kolay manipüle edilebilir. Yeni trend neyse ona eğilim var hep. Küçük çocukları hızlı dopamine bağımlı ediyorlar ve pazar çok hızlı akıyor. Paranın büyük kısmı mobilde diye giriyor genelde şirketler ama sonuç hüsran oluyor. Aynı şeyi yapmaktan keyif alacak bir kitle yok genel olarak.

@poyriho, oyun değil de mobil versiyonu diyelim. Bu arada kitlesi hala oynar. Topluluğu oyuna bağımlı. Geliştirici topluluğu dinliyor, oyuncu geliştiriciyi destekliyor. Topluluk desteği konusunda Digital Extreme aşırı derece başarılı buluyorum.
Topluluk konusunda kesinlikle hak veriyorum. Cidde iyi çalışıyorlar. Oyuncular zaten bağımlı ve bu oyunu oynayan bir çok kişinin Destiny 2 de oynadığını düşünüyorum ondan iyice bağımlıdırlar bu türe.

Hocam PC/PS4 de çok popüler olduğunu biliyorum ama telefonda maalesef tutmuyor. Apex çıktı kimse takmadı resmen örnek mesela. CoD Mobile başlarda tuttu şu an çok fazla oyuncusu kalmadı. Wild Rift, PC de ki LoL kadar kesinlikle iyi değil. Bu oyunda er ya da geç sönecek hocam maalesef kaçınılmaz. Tabii şu birkaç ay kesinlikle oynanır fazlasıyla.

CoD Mobile nerede oyuncusu yok? Hala çok oyuncusu var popüler. Warzone Mobile ile karıştırmıyosun değil mi? O zaten çöp bir oyundu. Fişini erken çektiler. Wild Rift zaten artık bozdu ilk başlarda çok iyiydi. Beta dönemlerinde oynamış birisi olarak söylüyorum şu an iyi değil.

Hocam PC/PS4 de çok popüler olduğunu biliyorum ama Telefonda maalesef tutmuyor. Apex Çıktı kimse takmadı resmen örnek mesela. COD Mobile başlarda tuttu şuan çok fazla oyuncusu kalmadı. Wild Rift, PC de ki LoL kadar kesinlikle iyi değil. Bu oyunda er ya da geç sönecek hocam maalesef kaçınılmaz. Tabii şu bir kaç ay kesinlikle oynanır fazlasıyla.
Telefona geçen ve popüler olan çok oyun var, gachaların hepsi. Daha mobile geçip de batan gacha görmedim. Warframe de gacha sayılır ve 10 yıldır devam eden bir serüven.

Warframe pcde oynuyordum mobilde deneyim dedim ama optimizasyon iyi değil, illaki toparlarlar. Ya da benim telefon artık iyice eskidi bilemedim.

Telefona geçen ve popüler olan çok oyun var, gachaların hepsi. Daha Mobile geçip de batan gacha görmedim. Warframe de gacha sayılır ve 10 yıldır devam eden bir serüven.

Warframe PC'de oynuyordum mobilde deneyim dedim ama optimizasyon iyi değil, illaki toparlarlar. Ya da benim telefon artık iyice eskidi bilemedim.

Valla hocam ben sorun yaşamadım 60 FPS rahat akıcı oynattı. Arada ufak takılmalar oldu ama oda düzelir yeni çıktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı