Warframe benzeri oyun önerisi

unknown11212

Centipat
Daha fazla  
Warframe'de yaklaşık 700 saati devirdim ama artık oyunun gidişatından memnun değilim. Destiny 2'yi denedim fakat pek beğenmedim. Bana ne önerirsiniz?

Şimdi ikisi zaten türünün en iyi örnekleri. Doğrudan onlar gibi silahlı ve omuz üstü kamera açısından oyun neredeyse yok gibi. Ancak değişik türlerde, farklı farklı sınıflar seçebileceğiniz, buildler yapabileceğiniz, grinding odaklı oyunlara birkaç örnek verebilirim.

Genel anlamda PVE-Grinding kısmı için;

- Path of Exile
- The Division serisi
- Monster Hunter Serisi
- Godfall (Belki de Warframe ve Destiny 2'ye en çok benzeyen oyun bu. Ama çok sorunlu, dikkat edin.)
- Elite Dangerous (Eğer uzay gemisi geliştirmeyi ve uzayda grinding yapmayı isterseniz güzel bir alternatif olabilir.)
- Black Desert Online (Eğer hem MMO olsun hem grind odaklı olsun derseniz)

PVP-Grinding için; (Öldüğünüzde eşyalarınızın düşmesi vb zorluklar içerir)

- Albion Online (Ultima Online'ın ruhani devamı gibi)
- Ultima Online (Çok sağlam Avrupa sunucuları var hala. Eğer çok eski gelmez ise gözünüze bakabilirsiniz)

Warframe zaten türünün en iyi örneği olduğundan bugüne kadar sağlam geldi hocam. Warframe benzeri de sanmıyorum. Üstte arkadaşın dediği gibi tür içinde farklı örnekleri var ama direk Warframe gibi yok. Ha Online bir şeyler arıyorsanız Elite dangerous ve Path of Exile öneririm bende.

Elite dangerous tam anlamıyla muazzam detaylı bir uzay simulasyonu. Hatta o kadar detaylı ki rehbersiz girmek mümkün değil bile bence. Özellikle 1 ay kadar alıştıktan sonra akıyor gidiyor. Path of Exile ise en iyi ve belki birçok noktada da Diablo'dan ileri gidebilmiş bir oyun. İçeriği bol ama fena zaman istiyor.

Şimdi ikisi zaten türünün en iyi örnekleri. Doğrudan onlar gibi silahlı ve omuz üstü kamera açısından oyun neredeyse yok gibi. Ancak değişik türlerde, farklı farklı sınıflar seçebileceğiniz, buildler yapabileceğiniz, grinding odaklı oyunlara birkaç örnek verebilirim.

Genel anlamda PVE-Grinding kısmı için;

- Path of Exile
- The Division serisi
- Monster Hunter Serisi
- Godfall (Belki de Warframe ve Destiny 2'ye en çok benzeyen oyun bu. Ama çok sorunlu, dikkat edin.)
- Elite Dangerous (Eğer uzay gemisi geliştirmeyi ve uzayda grinding yapmayı isterseniz güzel bir alternatif olabilir.)
- Black Desert Online (Eğer hem MMO olsun hem grind odaklı olsun derseniz)

PVP-Grinding için; (Öldüğünüzde eşyalarınızın düşmesi vb zorluklar içerir)

- Albion Online (Ultima Online'ın ruhani devamı gibi)
- Ultima Online (Çok sağlam Avrupa sunucuları var hala. Eğer çok eski gelmez ise gözünüze bakabilirsiniz)
Albion, Monster Hunter, BDO ve PoE'yi sömürdüm zaten ama The Division ilgimi çekti. Sağol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı