Warframe Cetus Sınırları Kapalı

Vprtex

Femtopat
Bugün görev yaptım ve bayağı zamanımı aldı. Tamamladım ve *Cetus'a geri döneyim dedim. Sonra Cetus'un giriş kapısı mavi bir alan içerisinde kapalıydı. Girilmiyordu ve görevi iptal ederek dönmek zorunda kaldım. Neden kapalı?

*Oyunda bir yerleşme alanı/köy.

Ekran görüntüsü alsanız yardımcı olabilirdim. Cetus kapısını biliyorum. Ancak bahsettiğiniz mavi alanla kapının kapanması 2500 saatlik oyun deneyimimde bir kere başıma gelmedi.

Ekran görüntüsü alsanız yardımcı olabilirdim. Cetus kapısını biliyorum. Ancak bahsettiğiniz mavi alanla kapının kapanması 2500 saatlik oyun deneyimimde bir kere başıma gelmedi.

Şu sınır;

Görev bittikten sonra bu alttaki kapının önünde oluyor. Şimdi yok ama görev tamamladıktan sonra çıkıyor.

Bende cetus kapısı açılmıyordu ilk başladığımda orada takılmıştım biraz. sonradan açılmıştı.

Sınır ve kapı farklı olaylar. Cetus ve eidolon ovası farklı bölümler oldukları için oyun o kapıyı yükleme noktası olarak kullanıyor. Kapının önünde mavi bir çit olması gibi bir durum hiç yaşamadım. Sınırda haritanın sadece görüntüden ibaret olan bölümleri. Yani farklı bölümler değillermis de adeta aynı bölgedeki farklı bir alana girmişsin havası vermek için var.
Sınır ve kapı farklı olaylar. Cetus ve eidolon ovası farklı bölümler oldukları için oyun o kapıyı yükleme noktası olarak kullanıyor. Kapının önünde mavi bir çit olması gibi bir durum hiç yaşamadım. Sınırda haritanın sadece görüntüden ibaret olan bölümleri. Yani farklı bölümler değillermis de adeta aynı bölgedeki farklı bir alana girmişsin havası vermek için var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…