Warframe'de böyle bir hata alıyorum. DirectX 12 yüklü, zaten DxDiag'da görünüyor. Ancak artık 10. sürümün desteği olmadığına dair hata alıyorum. İnternet sitesinden Technopat'ın DirectX güncelleme aracını kullanarak da güncelledim, sorun düzelmedi. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Warframe'de böyle bir hata alıyorum. DirectX 12 yüklü, zaten DxDiag'da görünüyor. Ancak artık 10. sürümün desteği olmadığına dair hata alıyorum. İnternet sitesinden Technopat'ın DirectX güncelleme aracını kullanarak da güncelledim, sorun düzelmedi. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
The Microsoft DirectX® End-User Runtime installs a number of runtime libraries from the legacy DirectX SDK for some games that use D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2.7, XInput 1.3, XACT, and/or Managed DirectX 1.1. Note that this package does not modify the DirectX Runtime installed on your Windows...
www.microsoft.com
Eğer araç ile kurulumda hata alıyorsanız.
Windows içerisinden bir DirectX dosyasını silip aracı çalıştırırsanız güncelleme yerine temiz bir kurulum yapar.
içinde ekran kartı var görüyorum ancak çıkartmayı tercih etmiyorum bozarım diye, programda görünmüyor
q8200 intel işlemci var
denedim indirip verdiğiniz linki ancak sonuç aynı @reptile
Kendi forumunda biri ekran kartını güncelleyerek çözmüş ama uygulama üzerinden değil, internet sitesinden. Ekran kartını anlayabilseydik daha iyi olurdu.