Warframe "Dünya'daki kazıcı" görevi nasıl yapılmalı?

Zinederon

Kilopat
Yer
Ordu, Fatsa
Daha fazla  
Venüs görevine giremeyince loot kasmak için o göreve girdim ama başka kazıcıya gidince o kazıcıyı kırıyorlar ve görev bitmiyor. Yapan varsa anlatabilir mi?

Evet bende yapamamıştım. Sonra sinirden sildim.

Kazıcı tamamlanana kadar onu koruman lazım. Ayrıca gelen moblardan güç ünitesi düşürüp kazıcıya taşıyarak güç sağlaman lazım.

Enerji bulamıyorum ki.
Takım açık (public) olarak girin birileri gelirse işiniz kolaylaşır. Belirttiğim gibi başlarda biraz öyle oluyor. Özellikle enerji büyük dert oluyor ama sonraları modlarla enerji verimliliği, enerji miktarı artışı sağlayıp gerekirse enerji vermesi için enerji pedi atıyorsunuz sorun olmuyor.

En son 2 saat önce denedim sonra sinirlenip oyunu kapattım. Şimdi bir de oyunu GeForce NOW'dan oynayayım dedim. O yüzden konu açtım. Dediğin gibi deneyeceğim. 1-2 kişi gelse çok iyi olur.

Public olarak girdim 6 kazıcıyı yaptık sonra yanımdaki adam çıktı. O çıkınca da şöyle oldu: Hem düşmanlar iki kişi için gelecek kadar geldi ama ben tektim. Bu yüzden yine yapamadım yarın tekrar denerim.

Son düzenleme:
2 Kazıcı yaptıktan sonra istediğin zaman çıkış noktasına giderek oyunu sonlandırabiliyorsun diye biliyorum oyun devam edip etmeyeceğini sana bırakıyor.

2 Kazıcı yaptıktan sonra istediğin zaman çıkış noktasına giderek oyunu sonlandırabiliyorsun diye biliyorum oyun devam edip etmeyeceğini sana bırakıyor.
Gerçekten mi? Çıkış noktası nerede? (daha 3 saat oynadım oyunu pek bilmiyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…