Warframe için fare, klavye vs Gamepad

Zinederon

Kilopat
Yer
Ordu, Fatsa
Daha fazla  
Bazı oyunlarda oyun gamepad desteklese bile oyun gamepad ile zevk vermez. Warframe o oyunlardan mı, gamepad ile zevkli olur mu?

Klavye ile oynadım ve oyun güzel, tavsiye ederim. 2 veya üzeri iseniz daha da eğlenceli. Gamepad kısmını bilemem.

gamepad ile oynanmaz 3500 saatim var ve 100 e yakını gamepad ile kanser olduğum anlardır kesinlikle

Klavye ile oynadım ve oyun güzel, tavsiye ederim. 2 veya üzeri iseniz daha da eğlenceli. Gamepad kısmını bilemem.

2'den kastınız ne? Zaten 8 saatim var oyunu seviyorum ve klavye ile oynuyorum ama gamepad ile oyun oynamayı sevdiğimden sordum.

Gamepad ile oynanmaz 3500 saatim var ve 100'e yakını gamepad ile kanser olduğum anlardır kesinlikle

Teşekkür ederim.

2'den kastınız ne? Zaten 8 saatim var oyunu seviyorum ve klavye ile oynuyorum ama gamepad ile oyun oynamayı sevdiğimden sordum.

Teşekkür ederim.
2 kişi ve üzeri. Yani oyun çok tatmin etmiyorsa, adam bulun oynayacak.

2 kişi ve üzeri. Yani oyun çok tatmin etmiyorsa, adam bulun oynayacak.

Arkadaşım yakında PC alacak o zaman onunla oynarım ama şu an oynayacak biri yok.

Oyundan zevk alıyorum ama dediğim gibi gamepad le oyun oynamayı sevdiğimden Warframe'de de oynanır mı diye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…