Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #1 Bazı oyunlarda oyun gamepad desteklese bile oyun gamepad ile zevk vermez. Warframe o oyunlardan mı, gamepad ile zevkli olur mu?
Bazı oyunlarda oyun gamepad desteklese bile oyun gamepad ile zevk vermez. Warframe o oyunlardan mı, gamepad ile zevkli olur mu?
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #2 Klavye ile oynadım ve oyun güzel, tavsiye ederim. 2 veya üzeri iseniz daha da eğlenceli. Gamepad kısmını bilemem.
Klavye ile oynadım ve oyun güzel, tavsiye ederim. 2 veya üzeri iseniz daha da eğlenceli. Gamepad kısmını bilemem.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 4 Aralık 2021 #3 gamepad ile oynanmaz 3500 saatim var ve 100 e yakını gamepad ile kanser olduğum anlardır kesinlikle
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #4 Metonoktaexe dedi: Klavye ile oynadım ve oyun güzel, tavsiye ederim. 2 veya üzeri iseniz daha da eğlenceli. Gamepad kısmını bilemem. Genişletmek için tıkla... 2'den kastınız ne? Zaten 8 saatim var oyunu seviyorum ve klavye ile oynuyorum ama gamepad ile oyun oynamayı sevdiğimden sordum. sasi dedi: Gamepad ile oynanmaz 3500 saatim var ve 100'e yakını gamepad ile kanser olduğum anlardır kesinlikle Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Metonoktaexe dedi: Klavye ile oynadım ve oyun güzel, tavsiye ederim. 2 veya üzeri iseniz daha da eğlenceli. Gamepad kısmını bilemem. Genişletmek için tıkla... 2'den kastınız ne? Zaten 8 saatim var oyunu seviyorum ve klavye ile oynuyorum ama gamepad ile oyun oynamayı sevdiğimden sordum. sasi dedi: Gamepad ile oynanmaz 3500 saatim var ve 100'e yakını gamepad ile kanser olduğum anlardır kesinlikle Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #5 Zinederon dedi: 2'den kastınız ne? Zaten 8 saatim var oyunu seviyorum ve klavye ile oynuyorum ama gamepad ile oyun oynamayı sevdiğimden sordum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 2 kişi ve üzeri. Yani oyun çok tatmin etmiyorsa, adam bulun oynayacak.
Zinederon dedi: 2'den kastınız ne? Zaten 8 saatim var oyunu seviyorum ve klavye ile oynuyorum ama gamepad ile oyun oynamayı sevdiğimden sordum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 2 kişi ve üzeri. Yani oyun çok tatmin etmiyorsa, adam bulun oynayacak.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #6 Metonoktaexe dedi: 2 kişi ve üzeri. Yani oyun çok tatmin etmiyorsa, adam bulun oynayacak. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yakında PC alacak o zaman onunla oynarım ama şu an oynayacak biri yok. Oyundan zevk alıyorum ama dediğim gibi gamepad le oyun oynamayı sevdiğimden Warframe'de de oynanır mı diye sordum.
Metonoktaexe dedi: 2 kişi ve üzeri. Yani oyun çok tatmin etmiyorsa, adam bulun oynayacak. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yakında PC alacak o zaman onunla oynarım ama şu an oynayacak biri yok. Oyundan zevk alıyorum ama dediğim gibi gamepad le oyun oynamayı sevdiğimden Warframe'de de oynanır mı diye sordum.