Warframe kaç saat sürüyor?

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar eski hesabımda sarmadığı için 15 saat Warframe oynayıp bırakmıştım. Yeni hesapta gene Warframe indirdim. Şu an sarmaya başladı ama hikayesi ne kadar sürer, oyunu kaç saatte bitirebilirim merak ediyorum. İmzamda belirttiğim gibi hikaye oyunlarını sevmiyorum ama bu ayrı güzel bir oyun. Bazı arkadaşlarım 600 saat oynamış, bazıları 50 saat oynamış. Ben bu oyunda en fazla 500-600 saat harcayabilirim. 1000 saat üstü oynamak bana göre zaman kaybı gibi geliyor. Bu oyunu normal olarak bütün hikayesiyle bitirmek kaç saat? Speedrun gibi hıphızlı yaparsam kaç saat?

Oyunun temeli çevrim içi bir etkileşime dayanıyor. Bu oyunda tek başınıza yapabilecekleriniz sınırlı. Klan, sendika, takım mantığı boşa işlemiyor. Hikayesi ise oyun evreninin altı boş kalmasın diye var ama gerçek manada öğrenmek istiyorsanız kaynaklardan faydalanmanız gerekiyor. Zaten bu hikaye bölümleri aynı zamanda online'da da işinize yarayacak bazı eklentilerin açılması için yapılmak zorunda. Bütünleşik bir zorakilik var yani.

Oyuna harcanan zaman konusunda: 1000 saati bir miktar geçtikten sonra artık tamam deyip bırakmıştım. Oyun için ticaretle de istediklerimi alacak kıvama gelince benim için bir esprisi kalmamıştı. Hoş sonrasında yeni güncellemeler falan geldi ama oyunun temelde benzer bir yapısı olduğu için 1000 saatin sonunda kökten bir değişiklik yapmadıkları sürece dönecek bir zemin bulamıyorsanız. He oynamaya değer mi? Kesinlikle. Doğru düzgün bir klana girip gelişmek için vaktinizi harcarsanız karşılığını alıyorsunuz. Cömert bir oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı