Lukerno Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 448 18 Nisan 2022 #1 Yeni başladım, o yüzden pek hakim değilim. Oyunun çekiciliği var ancak çok şey var oyunda. Öğretmek isteyen olursa lütfen yazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2022
Yeni başladım, o yüzden pek hakim değilim. Oyunun çekiciliği var ancak çok şey var oyunda. Öğretmek isteyen olursa lütfen yazsın.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #2 Lukerno dedi: Yeni başladım, o yüzden pek hakim değilim. Oyunun çekiciliği var ancak çok şey var oyunda. Öğretmek isteyen olursa lütfen yazsın. Genişletmek için tıkla... Öğrenmek istediğin her şeyi anlatabilirim hocam fakat artık eskisi kadar oynamıyorum.
Lukerno dedi: Yeni başladım, o yüzden pek hakim değilim. Oyunun çekiciliği var ancak çok şey var oyunda. Öğretmek isteyen olursa lütfen yazsın. Genişletmek için tıkla... Öğrenmek istediğin her şeyi anlatabilirim hocam fakat artık eskisi kadar oynamıyorum.
Lukerno Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 448 18 Nisan 2022 #3 sfkulusoy dedi: Öğrenmek istediğin her şeyi anlatabilirim hocam fakat artık eskisi kadar oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Discord kullanıyor musun?
sfkulusoy dedi: Öğrenmek istediğin her şeyi anlatabilirim hocam fakat artık eskisi kadar oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Discord kullanıyor musun?
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #4 Lukerno dedi: Discord kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum hocam sfkulusoy#4407
AoKuanq Femtopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #5 Bende yardımcı olabilirim çok oynamadım ama temel bir çok şeyi bildiğimi düşünüyorum oyun arkadaşına da ihtiyacım var hala birilerinin arıyorsan tabi
Bende yardımcı olabilirim çok oynamadım ama temel bir çok şeyi bildiğimi düşünüyorum oyun arkadaşına da ihtiyacım var hala birilerinin arıyorsan tabi
Lukerno Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 448 4 Temmuz 2022 #6 AoKuanq dedi: Bende yardımcı olabilirim çok oynamadım ama temel bir çok şeyi bildiğimi düşünüyorum oyun arkadaşına da ihtiyacım var hala birilerinin arıyorsan tabi Genişletmek için tıkla... Brom eve dönüş sağladığımda oynayalım. Discord ismini yaz.
AoKuanq dedi: Bende yardımcı olabilirim çok oynamadım ama temel bir çok şeyi bildiğimi düşünüyorum oyun arkadaşına da ihtiyacım var hala birilerinin arıyorsan tabi Genişletmek için tıkla... Brom eve dönüş sağladığımda oynayalım. Discord ismini yaz.
AoKuanq Femtopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #7 Lukerno dedi: Brom eve dönüş sağladığımda oynayalım. Discord ismini yaz. Genişletmek için tıkla... AoKuanq#4517
Lukerno dedi: Brom eve dönüş sağladığımda oynayalım. Discord ismini yaz. Genişletmek için tıkla... AoKuanq#4517