4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 1 Kasım 2021 #11 Warframe de yaklaşık 500 saatim var ve hesabım Full. Bana kalırsa bir zaman sonra Warframe bile sıkıyor. Rekabetçi oyunları seven biri olarak Valorant daha iyi diyebilirim. Warframe'de efektlerden gözlerim yoruluyordu
Warframe de yaklaşık 500 saatim var ve hesabım Full. Bana kalırsa bir zaman sonra Warframe bile sıkıyor. Rekabetçi oyunları seven biri olarak Valorant daha iyi diyebilirim. Warframe'de efektlerden gözlerim yoruluyordu
archeaux Centipat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #12 420645 dedi: Warframe de yaklaşık 500 saatim var ve hesabım Full. Bana kalırsa bir zaman sonra Warframe bile sıkıyor. Rekabetçi oyunları seven biri olarak Valorant daha iyi diyebilirim. Warframe'de efektlerden gözlerim yoruluyordu Genişletmek için tıkla... Warframe veya destiny 2 ye başlıcam şuan destiny paketleri indirimde tavsiyeniz nedir?
420645 dedi: Warframe de yaklaşık 500 saatim var ve hesabım Full. Bana kalırsa bir zaman sonra Warframe bile sıkıyor. Rekabetçi oyunları seven biri olarak Valorant daha iyi diyebilirim. Warframe'de efektlerden gözlerim yoruluyordu Genişletmek için tıkla... Warframe veya destiny 2 ye başlıcam şuan destiny paketleri indirimde tavsiyeniz nedir?
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 10 Aralık 2022 #14 archeaux dedi: Warframe veya Destiny 2'ye başlayacağım şu an Destiny paketleri indirimde tavsiyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Destiny'i oynamadığım için net yorum yapamayacağım fakat Warframe oynarken özellikle arkadaş ortamında çok eğlenmiştim. Şu an bilgisayarımda yüklü olsa kesinlikle girerdim.
archeaux dedi: Warframe veya Destiny 2'ye başlayacağım şu an Destiny paketleri indirimde tavsiyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Destiny'i oynamadığım için net yorum yapamayacağım fakat Warframe oynarken özellikle arkadaş ortamında çok eğlenmiştim. Şu an bilgisayarımda yüklü olsa kesinlikle girerdim.