eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 704 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #1 World of Tanks, World of Warships, World of Warplanes, gibi oyunları Wargaming'in sitesinden mi yoksa Steam veya Epic Games'den mi indirmeliiym?
World of Tanks, World of Warships, World of Warplanes, gibi oyunları Wargaming'in sitesinden mi yoksa Steam veya Epic Games'den mi indirmeliiym?
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 9 Yer İstanbul 25 Şubat 2023 #2 eymensari dedi: World of Tanks, World of Warships, World of Warplanes, gibi oyunları Wargaming'in sitesinden mi yoksa Steam veya Epic Games'den mi indirmeliiym? Genişletmek için tıkla... Ben olsam Steam'den indirirdim. Başarıları veya kartları varsa onları kazanırdım oynayarak.
eymensari dedi: World of Tanks, World of Warships, World of Warplanes, gibi oyunları Wargaming'in sitesinden mi yoksa Steam veya Epic Games'den mi indirmeliiym? Genişletmek için tıkla... Ben olsam Steam'den indirirdim. Başarıları veya kartları varsa onları kazanırdım oynayarak.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.509 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 25 Şubat 2023 #3 yigitbil1 dedi: Ben olsam Steam'den indirirdim. Başarıları veya kartları varsa onları kazanırdım oynayarak. Genişletmek için tıkla... Başarıları yok, kartları yok (şimdi baktım 12 kart varmış çaktırmayın), sadece ayda yılda 1 hediye veriyorlar, senden yine wargaming hesabı istiyor 4 hesabım var, biri Steam hesabı , biri eskiden dost ateşinden banlanmıştı
yigitbil1 dedi: Ben olsam Steam'den indirirdim. Başarıları veya kartları varsa onları kazanırdım oynayarak. Genişletmek için tıkla... Başarıları yok, kartları yok (şimdi baktım 12 kart varmış çaktırmayın), sadece ayda yılda 1 hediye veriyorlar, senden yine wargaming hesabı istiyor 4 hesabım var, biri Steam hesabı , biri eskiden dost ateşinden banlanmıştı
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 9 Yer İstanbul 25 Şubat 2023 #4 F4T1H dedi: Başarıları yok, kartları yok (şimdi baktım 12 kart varmış çaktırmayın), sadece ayda yılda 1 hediye veriyorlar, senden yine wargaming hesabı istiyor 4 hesabım var, biri Steam hesabı , biri eskiden dost ateşinden banlanmıştı Genişletmek için tıkla... Sırasıyla World of Tanks, World of Warships ve World of Warplanes.
F4T1H dedi: Başarıları yok, kartları yok (şimdi baktım 12 kart varmış çaktırmayın), sadece ayda yılda 1 hediye veriyorlar, senden yine wargaming hesabı istiyor 4 hesabım var, biri Steam hesabı , biri eskiden dost ateşinden banlanmıştı Genişletmek için tıkla... Sırasıyla World of Tanks, World of Warships ve World of Warplanes.
Lololo33 Picopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #5 F4T1H dedi: Başarıları yok, kartları yok (şimdi baktım 12 kart varmış çaktırmayın), sadece ayda yılda 1 hediye veriyorlar, senden yine wargaming hesabı istiyor 4 hesabım var, biri Steam hesabı , biri eskiden dost ateşinden banlanmıştı Genişletmek için tıkla... Başarılarının olmaması beni biraz şaşırttı doğrusu .
F4T1H dedi: Başarıları yok, kartları yok (şimdi baktım 12 kart varmış çaktırmayın), sadece ayda yılda 1 hediye veriyorlar, senden yine wargaming hesabı istiyor 4 hesabım var, biri Steam hesabı , biri eskiden dost ateşinden banlanmıştı Genişletmek için tıkla... Başarılarının olmaması beni biraz şaşırttı doğrusu .
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.509 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 25 Şubat 2023 #6 Vallahi ilk Steam'e çıktığında bakmıştım kartlar ve başarımları yoktu, bir maç atıp silmiştim Geri Wargaming'in kendi sisteminden kurup öyle oynamıştım.
Vallahi ilk Steam'e çıktığında bakmıştım kartlar ve başarımları yoktu, bir maç atıp silmiştim Geri Wargaming'in kendi sisteminden kurup öyle oynamıştım.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 25 Şubat 2023 #7 Sana hangisi daha rahatsa oradan indir çok avantajları yok.
eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 704 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #8 Gece indirmeyi başlatacağım sabaha kadar insin. Steam'den indiriyorum