Merhaba, bence oyun CRPG türünde oldukça başarılı. Yapımcılarının emeğinin çok olduğunu düşündüğüm için de bir yandan destek amaçlı da satın almış bulundum. Ben halükarda değeceğini düşünüyorum ve Voidfarer Edition’ı satın aldım. Aralıksız 3 saat oyunda vakit geçirdim ve çok zevk aldım. Türkçe dil desteğinde gelmesi beni oyundan daha da çok zevk almama ve oyunu satın almaya daha da çok itti. Ben kesinlikle değeceğini düşünüyorum, kaçırmamanızı öneririm.Oyun indirime girmiş almak istiyordum fakat DLC paketi dahil mi alsam bilemedim. O farka değer mi oynayan var mı?
Eki Görüntüle 2377720
Hocam bende aldim fakat sade halini dlcsiz. Su an birkac saat oynama firsatim oldu. Dediginiz gibi gayet guzel bir oyun. Tesekkurler.Merhaba, bence oyun CRPG türünde oldukça başarılı. Yapımcılarının emeğinin çok olduğunu düşündüğüm için de bir yandan destek amaçlı da satın almış bulundum. Ben halükarda değeceğini düşünüyorum ve Voidfarer Edition’ı satın aldım. Aralıksız 3 saat oyunda vakit geçirdim ve çok zevk aldım. Türkçe dil desteğinde gelmesi beni oyundan daha da çok zevk almama ve oyunu satın almaya daha da çok itti. Ben kesinlikle değeceğini düşünüyorum, kaçırmamanızı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.