Steam Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground $1.39

Nyxa

Decipat
Makaleler
1
Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground | Nintendo Switch download software |  Games | Nintendo UK

Steam: Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground - $1.39

Türkçe Yama: Warhammer Age of Sigmar Storm Ground Türkçe Yama [swat]

- Türkçe yama için Sinnerclownçeviri sitesine ve çeviri ekibine teşekkürler.

Diğer platformlarda fiyatlar şu şekilde;

Epic Games: Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground - 109 TL

PS Store: Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground - PS5 - 699 TL

Xbox Store: Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground Xbox - 188,75 TL (Gamepass sahiplerine 28 TL)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ölümlü Diyarları Fethedin!

Warhammer Age of Sigmar'ın sıra dışı gruplarından birinin komutanı olun. Ölümsüz şövalyelerin göksel yıldız ejderhalarına binerek Ölüm'ü birçok diyarda yok ettiği karanlık bir fantezi evreni. Burası Storm Ground, efsanelerin, kahramanların, cehennem yaratıklarının ve korkutucu savaşların dünyası.

Hızlı tempolu savaşlarla dolu bu dinamik ve muhteşem çatışmalı sıra tabanlı strateji oyununda son derece özelleştirilebilir kuvvetinizi yönetin. Zaferler, yeni tipte birimler, güçlü ekipmanlar toplamanıza ve yükseltmenize ve yıkıcı becerilerin kilidini açmanıza olanak tanır.

Storm Ground'un doğrusal olmayan, roguelike kampanyalarındaki tüm rotaları keşfedin. Her yeni oyun sırasında, benzersiz birimler ve teçhizatlar bulmak için yeni zorlukların üstesinden gelin. Efsanevi ordunuzu kurun ve destansı çevrimiçi düellolarda diğer oyunculara meydan okuyun.

• Games Workshop'un destansı Age of Sigmar oyununun ilk strateji video oyunu uyarlaması
  • Muhteşem ve hızlı tempolu taktik savaşları
  • Düzinelerce birim, ekipman ve becerinin kilidini açın, toplayın ve yükseltin
  • Destansı 1'e 1 savaşlarda tek başınıza veya çevrimiçi oynayın

Overview_NoR.gif

Günde 40-50 dakika oynanır mı? Bu sürede zevk verir mi? Fazla oynamayacağım lakin seviyorum bu tarz oyunları.

Strateji ve fantastik dünya tamamda Sıra taban kısmı beni yoruyor. Gerçek zamanlı olmalı.
Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin yeni keşvettim %90 indirimde 3,5$

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı