WARP 1.1.1.1 ile Discord açılmıyor

Sez22

Decapat
Daha fazla  
Önceden WARP'da 1.1.1.1 özelliğini kullanarak Discord'a giriş yapabiliyordum lakin birkaç gün önce Discord'a güncelleme geldi ondan sonra da WARP'da olan 1.1.1.1 özelliği çalışmayaya başladı fakat WARP özellikli ile çalıştırınca açıyor o da oyunlarda sıkıntı yaratmakta. Mesela League of Legends'de maç sonu bağlantı probleminden hata verip oyundan atıyor ve giriş yaparken "üzgünüz bir sorunla karşılaştık" demekte. Counter-Strike 2'de ise maç aramaya başlayınca bağlantı hatası vermekte. GoodbyeDPI kullanmayı denedim her dosyasını kullandım, denedim yine çalışmadı ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 2358557

1732381827151-png.2358560

Dosya Ekleri

• 1732381827151.png
    1732381827151.png
    29,7 KB · Görüntüleme: 1.839
Bende de aynısı oldu Goodbye DPI'ye geçtim.

He bu arada, Warp olarak açman lazım. 1.1.1.1 olan sadece DNS ayarlıyor ama Discord'a girmek için bu yeterli değil(önceden yeterliydi bende dns ayarlamıştım). Warp olarak kullanmaktan başka şansın yok veya GoodbyeDPI kullanman lazım.

Bende de aynısı oldu Goodbye DPI'ye geçtim.

He bu arada, Warp olarak açman lazım. 1.1.1.1 olan sadece DNS ayarlıyor ama Discord'a girmek için bu yeterli değil(önceden yeterliydi bende dns ayarlamıştım). Warp olarak kullanmaktan başka şansın yok veya GoodbyeDPI kullanman lazım.
olmuyorki

Bir silip tekrar yüklemeyi denedin mi bizim DC ekibinde herkesde sorunsuz.
Yine olmadı.

Son düzenleme:
Yaşadığın sorunun tamamen aynısını yaşıyorum. GoodbyeDPI ise maalesef tek başına açtığımda çalışmıyor. Fakat WARP özelliksiz 1.1.1.1 ile GoodbyeDPI beraber açarsam internet sorunu olmadan Discord açılıyor. Eğer soruna bir çözüm bulmadıysan bunu yapmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı