Justt1670 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #1 WARP DC için kullanmak istiyorum fakat açtıgımda Valorant'ım da etkileniyor ping çıkıyor herhangi bir çözümü var mıdır?
WARP DC için kullanmak istiyorum fakat açtıgımda Valorant'ım da etkileniyor ping çıkıyor herhangi bir çözümü var mıdır?
yusufselim766 Picopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 661 Çözümler 1 11 Ocak 2025 #2 Justt1670 dedi: WARP DC için kullanmak istiyorum fakat açtıgımda Valorant'ım da etkileniyor ping çıkıyor herhangi bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Warp yerine Vpn kullan Dc'ye girersin zaten.
Justt1670 dedi: WARP DC için kullanmak istiyorum fakat açtıgımda Valorant'ım da etkileniyor ping çıkıyor herhangi bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Warp yerine Vpn kullan Dc'ye girersin zaten.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 11 Ocak 2025 #3 Cikmasi normal. Vpn cunku.
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #4 Justt1670 dedi: WARP DC için kullanmak istiyorum fakat açtıgımda Valorant'ım da etkileniyor ping çıkıyor herhangi bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çözüm olmaz bence DNS oynadığı için bir şey yapamazsın yanlışım varsa düzeltebilirler.
Justt1670 dedi: WARP DC için kullanmak istiyorum fakat açtıgımda Valorant'ım da etkileniyor ping çıkıyor herhangi bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çözüm olmaz bence DNS oynadığı için bir şey yapamazsın yanlışım varsa düzeltebilirler.
kadsianin Picopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 204 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI MAG B660M BAZOOKA / i5 12400F / RTX 3060 VENTUS 3X / Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 11 Ocak 2025 #5 Goodbye DPI turkey indirebilirsin WARP yerine. Ping vs çıkmaz DC'yi de rahatlıkla kullanabilirsin.
kadir4414 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #6 Justt1670 dedi: WARP DC için kullanmak istiyorum fakat açtıgımda Valorant'ım da etkileniyor ping çıkıyor herhangi bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi.
Justt1670 dedi: WARP DC için kullanmak istiyorum fakat açtıgımda Valorant'ım da etkileniyor ping çıkıyor herhangi bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #7 Justt1670 dedi: WARP DC için kullanmak istiyorum fakat açtıgımda Valorant'ım da etkileniyor ping çıkıyor herhangi bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI Türkiye versiyonunu kullanmayı deneyin.
Justt1670 dedi: WARP DC için kullanmak istiyorum fakat açtıgımda Valorant'ım da etkileniyor ping çıkıyor herhangi bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI Türkiye versiyonunu kullanmayı deneyin.
T R O J A N Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 424 Çözümler 7 11 Ocak 2025 #8 Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey -Initial release for GoodbyeDPI-Turkey -Added Superonline alt method -Fixed Turkish character bug and added auto start for alternative method service installation -Added alt method 2 and more detai... github.com şunu dener misin ping çıkartmıyor
Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey -Initial release for GoodbyeDPI-Turkey -Added Superonline alt method -Fixed Turkish character bug and added auto start for alternative method service installation -Added alt method 2 and more detai... github.com şunu dener misin ping çıkartmıyor
Justt1670 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #9 False Savior dedi: GoodbyeDPI Türkiye versiyonunu kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ping çıkar mı Valorant'ta o zaman.
False Savior dedi: GoodbyeDPI Türkiye versiyonunu kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ping çıkar mı Valorant'ta o zaman.
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #10 False Savior dedi: GoodbyeDPI Türkiye versiyonunu kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye'ye ben güvenmiyorum ya normal versiyonu daha sağlıklı bence.
False Savior dedi: GoodbyeDPI Türkiye versiyonunu kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye'ye ben güvenmiyorum ya normal versiyonu daha sağlıklı bence.