WARP Discord'da çalışmıyor

Ezraelly

Centipat
Daha fazla  
Mobilde Discord'a girebilmek için WARP kullanıyordum lakin aniden çalışmamaya başladı, normal VPN'le girince internetim de çok yavaşlıyor. Sorunu halletmeye çalışmak için Tor da indirdim ama o da çalışmadı, internetimiz Türk Telekom. Onunla bir alakası olabilir mi?

Mobilde Discord'a girebilmek için WARP kullanıyordum lakin aniden çalışmamaya başladı, normal VPN'le girince internetim de çok yavaşlıyor. Sorunu halletmeye çalışmak için tor da indirdim ama o da çalışmadı, internetimiz Türk Telekom. Onunla bir alakası olabilir mi?

GoodbyeDPI deneyin.

Mobilde Discord'a girebilmek için WARP kullanıyordum lakin aniden çalışmamaya başladı, normal VPN'le girince internetim de çok yavaşlıyor. Sorunu halletmeye çalışmak için Tor da indirdim ama o da çalışmadı, internetimiz Türk Telekom. Onunla bir alakası olabilir mi?
Önbelleği temizlemeyi deneyin yoksa silip yükleyin. Bendede arada oluyor ama çözüyor.

GoodbyeDPI deneyin.
Hocam bildiğim kadarıyla GoodbyeDPI mobilde yok + olarak Türk Telekom engelliyor diye biliyorum.

Önbelleği temizlemeyi deneyin yoksa silip yükleyin. Bendede arada oluyor ama çözüyor.
Hocam ikisini de denedim. Yine de olmadı.

Hocam bildiğim kadarıyla GoodbyeDPI mobilde yok artı olarak Türk Telekom engelliyor diye biliyorum.

Hocam ikisini de denedim. Yine de olmadı.

GoodbyeDPI Türkiye versiyonu çalışıyor diye biliyorum ama mobilde bende yok diye biliyorum. Bağlanmıyor derken bağlanıyor kısmındamı kalıyor?

Ara sıra çalışmamazlık yapıyor sürekli yaşıyorum bu sorunu. Sanırım Discord rate limit koyduğu için oluyor. Bazen kanallar yüklenmiyor bazen mesajlar gitmiyor.
Çözümünü bulamadım.

GoodbyeDPI Türkiye versiyonu çalışıyor diye biliyorum ama mobilde bende yok diye biliyorum. Bağlanmıyor derken bağlanıyor kısmındamı kalıyor?
Uygulama açılıyor ama hiç bir yeni mesaj gözükmüyor.
Ara sıra çalışmamazlık yapıyor sürekli yaşıyorum bu sorunu. Sanırım Discord rate limit koyduğu için oluyor. Bazen kanallar yüklenmiyor bazen mesajlar gitmiyor.
Çözümünü bulamadım.
Kanal yüklenmeme sorunu hiç yaşamadım, mesajların gitmediği olmuştu dün bir kez, kanallar da geç yükleniyordu bazen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı