WARP Discord'da çalışmıyor

Ezraelly

Centipat
Daha fazla  
Mobilde Discord'a girebilmek için WARP kullanıyordum lakin aniden çalışmamaya başladı, normal VPN'le girince internetim de çok yavaşlıyor. Sorunu halletmeye çalışmak için Tor da indirdim ama o da çalışmadı, internetimiz Türk Telekom. Onunla bir alakası olabilir mi?

İşe yaramadı maalesef,

Hocam direkt ayarlardan değiştirmiyor muyduk DNS'i? Dört haneli bir şey giremiyorum. Kusura bakmayın çok cahilim bu konularda.

DNS değiştiriciden öyle değişmesi lazım ayarları bilmiyorum maalesef mobilde hiç kurcalamadım.

Ayrı bir uygulama olarak indirip denemiştim bir kere olmuştu.

DNS değiştiriciden öyle değişmesi lazım ayarları bilmiyorum maalesef mobilde hiç kurcalamadım.

Hocam bildiğim kadarıyla GoodbyeDPI mobilde yok + olarak Türk Telekom engelliyor diye biliyorum.

Hocam ikisini de denedim. Yine de olmadı.
Goodbyedpi değil ama aynı işlevi gören program var github'ta. Adı ne bilmiyorum ama rehber olarak vardı burada.

Mesela:

Son düzenleme:
Goodbyedpi değil ama aynı işlevi gören program var github'ta. Adı ne bilmiyorum ama rehber olarak vardı burada.

Mesela:
Hocam peki indirdiğimiz uygulama güvenli midir? Paparam falan olmasa çok iplemezdim açıkçası da tırsıyor insan haliyle.

Mesela:
Hocam aşağılarda android için Intra diye bir uygulama verilmiş (google playde var) şimdilik hallettim gibi. Eğer bu da çalışmamaya başlarsa geri yazarım. Yardım eden arkadaşlara teşekkürler.

Hocam şuan problem genel aşağıdaki görsel discord apisine giden warp-zero trust açıkken ki response:

1770672161056.png

Cloudflare üzerindeki çok kişi aynı ip üzerinden discorda istek atmaya başladığı için rate limiting uygulanmaya başlanmış discord tarafından. Çözümü araştırıyorum bulabilirsem bilgilendireceğim.

Arkadaşlar çözümü buldum. Aşağıdaki GitHub reposunu incelerseniz. Ben de normalde GoodbyeDPI çalışmıyorken aynı geliştirici açık kaynak olarak bir yazılım daha geliştirmiş. Bu sefer tüm ISP engellerini aşabiliyorsunuz. Ben de GoodbyeDPI çalışmıyordu. Bu programı kurup aşağıdaki resimdeki:
1- wiresock - ws standart kurulum.
2- byedpı - byedpı split tunneling kurulum.
Yapıp restartlayınca Discord'la ilgili tüm servisler sorunsuz çalışıyor. Umuyorum yardımcı olur.

1770725560534.png

1770725570597.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı