WARP "failed DNS lookup check" hatası

Resul369

Decapat
Daha fazla  
Geçen aylarda format attım format öncesi WARP kullanılıyordu şimdi indirdim ve kullanılmıyor artık nedenini bilen var mı failed DNS lookup check veriyor.

Hocam antivirüs programlarınızı kontrol edin güncel olup olmadığınıza bakın WARP'ı ve DNS'leri sıfırlayın veya alternatif adresler bakın.

Hocam uygulamaya girin warpa ayarlardan bağlantıyı sıfırla gibi bir seçenek olması lazım DNS içinde CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp Ipconfig /flushdns koduyla DNS önbelleğini sıfırlayıp sorunu çözmenize yardımcı olabilir.

Hocam uygulamaya girin warpa ayarlardan bağlantıyı sıfırla gibi bir seçenek olması lazım DNS içinde CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp Ipconfig /flushdns koduyla DNS önbelleğini sıfırlayıp sorunu çözmenize yardımcı olabilir.

Son olarak bir şey soracağım önceden böyle bir hata almıyordum şimdi neden alıyorum bir nedeni var mıdır bilgi amaçlı soruyorum.

Hocam tam olarak bilmiyorum ama bağlantı sorunu gibi görünüyor zaten DNS sorgularının düzgün bir şekilde çözümlenememesinden kaynaklıda olabilir bilmiyorum tam olarak eğer dediklerimi yapın ona göre bir dönüş yapın.

Hocam tam olarak bilmiyorum ama bağlantı sorunu gibi görünüyor zaten DNS sorgularının düzgün bir şekilde çözümlenememesinden kaynaklıda olabilir bilmiyorum tam olarak eğer dediklerimi yapın ona göre bir dönüş yapın.

Hocam ayarlardan sıfırladım uygulamayı bağlanıyor çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı