MyHosh1 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #1 WARP ile DC girerken FiveM'de timeout yiyorum, timeout yemeden hem Discord'da konuşup hem de FiveM oynayabileceğim bir yöntem veya uygulama var mıdır? (DNS Türk Telekom vb denedim çalışmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2024
WARP ile DC girerken FiveM'de timeout yiyorum, timeout yemeden hem Discord'da konuşup hem de FiveM oynayabileceğim bir yöntem veya uygulama var mıdır? (DNS Türk Telekom vb denedim çalışmadı.
thrfe Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #2 Discordu tarayıcı üzerinden kullanın ve bir vpn eklentisi kurun
MyHosh1 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #3 thrfe dedi: Discord'u tarayıcı üzerinden kullanın ve bir VPN eklentisi kurun Genişletmek için tıkla... Denedim
thrfe dedi: Discord'u tarayıcı üzerinden kullanın ve bir VPN eklentisi kurun Genişletmek için tıkla... Denedim
K kerojann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 1.811 Çözümler 10 5 Ocak 2025 #4 MyHosh1 dedi: Denedim Genişletmek için tıkla... Konu güncelse Discord unlocker diye bir program var goodbye DPI diye geçer onu kurun
MyHosh1 dedi: Denedim Genişletmek için tıkla... Konu güncelse Discord unlocker diye bir program var goodbye DPI diye geçer onu kurun