Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.022 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Nisan 2025 #1 WARP ve GoodbyeDPI kullananlar Discord giremediklerini bana iletiyor, sizlerde durum nasıl? Edit: Düzeldi gibi oluyor daha sonra yine bağlantı gidiyor. Edit 2: CS oynayanlar da maçtan düştüklerini iletiyorlar. Teyit edebilen var mı? Son düzenleme: 10 Nisan 2025
WARP ve GoodbyeDPI kullananlar Discord giremediklerini bana iletiyor, sizlerde durum nasıl? Edit: Düzeldi gibi oluyor daha sonra yine bağlantı gidiyor. Edit 2: CS oynayanlar da maçtan düştüklerini iletiyorlar. Teyit edebilen var mı?
Proerdo Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #21 WARP sorun çıkarabiliyor Proton VPN veya windscribe kullanın. Artı 0 Eksi
TheTibet Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #22 discord`ta anlık bir sorun var şuan goodbydpı kullanıyorum, arkadaşım düzeldi dedi yinede aynı, yavaş yavaş acılıcak gibi Artı 0 Eksi
discord`ta anlık bir sorun var şuan goodbydpı kullanıyorum, arkadaşım düzeldi dedi yinede aynı, yavaş yavaş acılıcak gibi
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2025 #23 Discord düzeldi diye sevinirken elektriğim gitti. Artı 0 Eksi
L LBME_YT Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #24 Murat Can Şimşek dedi: WARP ve GoodbyeDPI kullananlar Discord giremediklerini bana iletiyor, sizlerde durum nasıl? Edit: Düzeldi gibi oluyor daha sonra yine bağlantı gidiyor. Edit 2: CS oynayanlar da maçtan düştüklerini iletiyorlar. Teyit edebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Discord da sorunlu fakat asıl sıkıntılı eleman WARP denen UYGULAMA ARTIĞI! Sürekli aramadan düşürüyor. 18 kere supporta yazdım. Yanıt veren yok. Azeri Arkadaşım Discord tarihinde sadece 5 kez aramadan düştü. Ben hergün 5 kez düşüyorum. Artı 0 Eksi
Murat Can Şimşek dedi: WARP ve GoodbyeDPI kullananlar Discord giremediklerini bana iletiyor, sizlerde durum nasıl? Edit: Düzeldi gibi oluyor daha sonra yine bağlantı gidiyor. Edit 2: CS oynayanlar da maçtan düştüklerini iletiyorlar. Teyit edebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Discord da sorunlu fakat asıl sıkıntılı eleman WARP denen UYGULAMA ARTIĞI! Sürekli aramadan düşürüyor. 18 kere supporta yazdım. Yanıt veren yok. Azeri Arkadaşım Discord tarihinde sadece 5 kez aramadan düştü. Ben hergün 5 kez düşüyorum.