WARP ile Discord'a nasıl girilebilir?

Weezio

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Discord'un ülkemizde kapatılmasından dolayı bir süredir Opera GX üzerinden Discord'a giriş sağlıyordum. Fakat dün hiçbir sorun yaşamadan ses kanallarına girmiş olmama rağmen, bugün ses kanallarına giremediğimi fark ettim. "RTC bağlanılıyor" yazısında kalıyor. Bu nedenle bilgisayarıma WARP indirdim ve Discord'u direkt olarak uygulama üzerinden giriş yapmayı düşündüm, ancak "Update failed" hatası alıp bir geri sayım başlatıp duruyor. Herhangi bir giriş yolu bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodbyDpi İşe Yarıyormu NextDns De Önereiblirim Hatanızın Ne Olduğunu Bilmiyorum Sadice Bunları Diyebilirim Warp Kullanmadım Hiç

WARP biraz sıkıntılı. Discord sunucularını bile giriş yapmaya engelliyor. GoodbyeDPI kullanın.

GoodbyDpi İşe Yarıyor mu NextDNS De Önereiblirim Hatanızın Ne Olduğunu Bilmiyorum Sadice Bunları Diyebilirim WARP Kullanmadım hiç

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.
GoodbyDPI kullandım fakat oda farksız işe yaramadı diğer dediğiniz uygulamayı bilmiyorum onu deneyeceğim ve kullandığım internette TurkNet.

WARP biraz sıkıntılı. Discord sunucularını bile giriş yapmaya engelliyor. GoodbyeDPI kullanın.
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.
Fakat bende işe yaramıyor.

WARP'ta sadece DNS moduna almayı deneyin hocam.

GoodbyeDPİ kullanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…