WARP ile Roblox açılmıyor

Furkanisteww

Centipat
Daha fazla  
WARP açınca internetim yine aynı 24 Mbps ama Roblox çok yavaş çalışıyor bazen açılmıyor. Sitesi direk açılmıyor neden böyle oluyor WARP sil yükle demeyin! 6. yükleyişim. He Roblox'u sil diyosanız onu da yaptım. Yardım edin umudumu kestim zaten açılmasından bir de WARP açamıyor bir şey deyin yardım edin bana!

Eğer isterseniz yerine AdGuard DNS kurabilirsiniz.
Başlat menüsü → Denetim Masası öğesine gidin.

Windows DNS Settings

Ağ ve İnternet öğesine seçin.

Windows DNS Settings

Ağ ve Paylaşım Merkezi öğesine tıklayın.

Windows DNS Settings

Sol panelde Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştir öğesini seçin.

Windows DNS Settings

Bağlı olduğunuz Wi-Fi ağına tıklayın.

Windows DNS Settings

Seçenek çubuğunda Bu bağlantının ayarlarını değiştir öğesini seçin. Seçenek gizliyse köşeli çift ayraç simgesine tıklayın.
Alternatif olarak bağlantı simgesine sağ tıklayın ve Özellikler öğesini seçin.

Windows DNS Settings

İnternet Protokolü Sürüm 4 öğesini (TCP/IPv4) seçin.

Windows DNS Settings

Özellikler öğesine tıklayın.

Windows DNS Settings

Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan öğesini seçin.

Windows DNS Settings

Tercih edilen DNS sunucusu ve Alternatif DNS sunucusu olarak aşağıdaki sunuculardan birinin adresini girin.
Default sunucular
AdGuard DNS, reklamları ve izleyicileri engeller.
94.140.14.14
94.140.15.15

WARP açınca internetim yine aynı 24 Mbps ama Roblox çok yavaş çalışıyor bazen açılmıyor. Sitesi direk açılmıyor neden böyle oluyor WARP sil yükle demeyin! 6. yükleyişim. He Roblox'u sil diyosanız onu da yaptım. Yardım edin umudumu kestim zaten açılmasından bir de WARP açamıyor bir şey deyin yardım edin bana!
Goodbyedpi vesaire denediniz mi?

Aynı şekilde ben de Cloudflare WARP kullanmama rağmen Roblox'a giriş yapamaz bir durumdayım büyük ihtimalle Cloudflare'nin sunucularını da engellediler.

Düzenleme: Modeminizi kapatıp açtıktan sonra WARP'ın ayarlarını sıfırlayıp gene bağlanmayı denemenizi isteyeceğim, öyle yaptım şu an Roblox'a saniyesinde giriyorum.

Son düzenleme:
Mesajlarınızı okudum. 1. Mesaja cevabım: Adguard paralı. 2. Mesaja cevabım: Evet GoodbyeDPI denedim. 3. Mesaja cevabım: Dediğini yaptım olmadı. [Güncel durum:Artık girebeliyom

Şimdi şöyle, internetim yavaş olduğu için ben bir girebiliyorum, bir giremiyorum; yani bazen girebiliyorum, bazen giremiyorum. Bunun tek çözümü VPN değiştirmek ama çoğu VPN paralı. Neyse, gencolar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı