WARP ile Roblox'a girilemiyor

Questerx

Centipat
Daha fazla  
Sunucu hatası veriyor giremiyorum, silip yükledim yine olmadı. Normalde giriyordu.

O var zaten, onunla giremediğim için WARP indirmiştim ve WARP bir süre giriyordu, bugün girmemeye başladı.

Olmuyor artık.
Goodbyedpi indirdiğiniz klasörler içinde alternatif yazan seçenekler var oradan saglayiciniza göre olanı indirin.

O var zaten, onunla giremediğim için WARP indirmiştim ve WARP bir süre giriyordu, bugün girmemeye başladı.

Olmuyor artık. (GoodbyeDPI-0.2.3RC3-turkey)

WARP'ın 1.1.1.1 kodunu kullanın.

Bir sürü alternatif var hangisinden bahsediyorsun?
Çoğunu denedim olmadı.
Eki Görüntüle 2554426

İkisini de denedim olmuyor.

1 aydır WARP + kullanıyordum ve WARP + Türkiye'ye bağladığı için (en yakın konumu seçiyor) o yüzden normal WARP'a geri döndüm. VPNBook var orada VPN adresleri veriyor ama o adreslerin ne kadar güvenilir olduğu hiç belli değil kredi kartı vb. çalabilir şifre falan ama eğer bilgisayarınızda önemli bir şey yoksa kullanıp kullanmamayı size bırakıyorum. Zaten bedava VPN'lerin hiçbiri güvenli değil ama WARP cloudfare in olduğu için pek bir şey yapacağını sanmıyorum.

Eğer olmazsa WARP'ın eski bir sürümünü kullanın 2024.8.458 olabilir.

Bir kiśiden aldım umarım işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…