mexe Picopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 655 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #11 Questerx dedi: Peki o nasıl yapılıyor ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Questerx dedi: Peki o nasıl yapılıyor ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Q Questerx Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #12 mexe dedi: Çoğunu denediyseniz yapacak birsey yok. Ayarlardan dns adresinizi cloudflare olarak değiştirip öyle warpı açın bende çözmüştü. Genişletmek için tıkla... Cloudflare dediğin şey şu 8 8 4 4 olan mı ?
mexe dedi: Çoğunu denediyseniz yapacak birsey yok. Ayarlardan dns adresinizi cloudflare olarak değiştirip öyle warpı açın bende çözmüştü. Genişletmek için tıkla... Cloudflare dediğin şey şu 8 8 4 4 olan mı ?
mexe Picopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 655 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #13 Questerx dedi: Cloudflare dediğin şey şu 8 8 4 4 olan mı ? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz dns Google dns oluyor 1.1.1.1 cloudflareın dns adresi.
Questerx dedi: Cloudflare dediğin şey şu 8 8 4 4 olan mı ? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz dns Google dns oluyor 1.1.1.1 cloudflareın dns adresi.
Q Questerx Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #14 Sorun çözüldü Yapılanlar: DNS Ayarlarını değiştirdim videoda ki elemanın yaptığını yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İkinci olarak, üstteki arkadaşın dediği 2024.8.458 sürümü WARP yükledim ve oldu.
Sorun çözüldü Yapılanlar: DNS Ayarlarını değiştirdim videoda ki elemanın yaptığını yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İkinci olarak, üstteki arkadaşın dediği 2024.8.458 sürümü WARP yükledim ve oldu.