Emredemo Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2024 #1 Hocam ben bunu satın aldım ama nasıl aktif edeceğim?
Çözüm discordf 4 Eylül 2024 Emredemo dedi: Hocam ben bunu satın aldım ama nasıl aktif edeceğim? Genişletmek için tıkla... İlk önce uygulamanın ayarlarından sıfırlayın uygulamayı, daha sonra ayarlarda lisans olanacak onu PC'ye aktarabilirsiniz.
Emredemo dedi: Hocam ben bunu satın aldım ama nasıl aktif edeceğim? Genişletmek için tıkla... İlk önce uygulamanın ayarlarından sıfırlayın uygulamayı, daha sonra ayarlarda lisans olanacak onu PC'ye aktarabilirsiniz.
eXcaLiBuR.2 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 274 Çözümler 3 4 Eylül 2024 #2 Henüz pc/mac versiyonunda warp+ için direk erişim olmasa da; hali hazırda mobil uygulamasında warp+ kullanıyorsanız, mobil uygulamadaki lisans anahtarının aynısını pc/mac versiyonuna girerek warp+'ı aktive edip, kullanabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Henüz pc/mac versiyonunda warp+ için direk erişim olmasa da; hali hazırda mobil uygulamasında warp+ kullanıyorsanız, mobil uygulamadaki lisans anahtarının aynısını pc/mac versiyonuna girerek warp+'ı aktive edip, kullanabiliyorsunuz.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 901 Çözümler 11 4 Eylül 2024 #3 Emredemo dedi: Hocam ben bunu satın aldım ama nasıl aktif edeceğim? Genişletmek için tıkla... İlk önce uygulamanın ayarlarından sıfırlayın uygulamayı, daha sonra ayarlarda lisans olanacak onu PC'ye aktarabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Emredemo dedi: Hocam ben bunu satın aldım ama nasıl aktif edeceğim? Genişletmek için tıkla... İlk önce uygulamanın ayarlarından sıfırlayın uygulamayı, daha sonra ayarlarda lisans olanacak onu PC'ye aktarabilirsiniz.
KS KS Emredemo Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2024 #4 discordf dedi: İlk önce uygulamanın ayarlarından sıfırlayın uygulamayı, daha sonra ayarlarda lisans olanacak onu PC'ye aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yaptım Artı 0 Eksi
discordf dedi: İlk önce uygulamanın ayarlarından sıfırlayın uygulamayı, daha sonra ayarlarda lisans olanacak onu PC'ye aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yaptım