Ayataaa Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #11 discordf dedi: Hocam aldım fakat WARP+ olmadı. Ancak tekrar satın almaya calısınca da alındı olarak gözüküyor. Ne yapabilirim? Hallettim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende de aynı şekilde gözüküyor. Nasıl çözdünüz?
discordf dedi: Hocam aldım fakat WARP+ olmadı. Ancak tekrar satın almaya calısınca da alındı olarak gözüküyor. Ne yapabilirim? Hallettim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende de aynı şekilde gözüküyor. Nasıl çözdünüz?
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 19 Kasım 2024 #12 Hocam pek hatırlamıyorum fakat telefonda uygulama ayarlarından uygulamayı sıfırlıyorsunuz. Orada keyi gösterecek onu ise PC'deki uygulamanın ayarlarından geçiriyorsunuz. Ayataaa dedi: Merhaba, bende de aynı şekilde gözüküyor. Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla...
Hocam pek hatırlamıyorum fakat telefonda uygulama ayarlarından uygulamayı sıfırlıyorsunuz. Orada keyi gösterecek onu ise PC'deki uygulamanın ayarlarından geçiriyorsunuz. Ayataaa dedi: Merhaba, bende de aynı şekilde gözüküyor. Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla...