WARP VPN'e bağlanılamıyor

Leptopcu Yuperu

Picopat
Daha fazla  
WARP VPN'den anlayan varsa yardım edebilir mi? Bilgisayardan VPN açılmıyor, DNS hatası veriyor. Bilen var mı? Şöyle diyor: VPN'e bağlanamadı, bilgisayar ile bağlantı kuramadı, o yüzden bağlanmıyor diyor. Anlamadım, her şeyi denedim ama.

Ekran görüntüsü?
Pardon 1 sn IMG_20250606_175319.jpg

Sağ alttan ayarlara girin > Tercihler > Genel > Cihaz kimliğini kopyala > Genel > Hesap > Lisans anahtarını değiştir > Cihaz kimliğini yapıştır > Kaydet

Ondan sonra ekranda Zero Trust ( Sıfır Güven ) yazacaktır öyle başlatmayı deneyin.

Sağ olun şu an deneyemem ama bir sorun olursa geri dönüş yaparım

Sağ alttan ayarlara girin > Tercihler > Genel > Cihaz kimliğini kopyala > Genel > Hesap > Lisans anahtarını değiştir > Cihaz kimliğini yapıştır > Kaydet

Ondan sonra ekranda Zero Trust ( Sıfır Güven ) yazacaktır öyle başlatmayı deneyin.
Bide bilgisayara birşey olmaz değilmi pek anlamadığım icin soruyorum

Sağ olun şu an deneyemem ama bir sorun olursa geri dönüş yaparım

Bir de bilgisayara bir şey olmaz değil mi pek anlamadığım icin soruyorum

Zero Trust Cloudflare'nin en güvenli VPN durumudur hiçbir sorun teşkil etmez güvenlik düzeyinizi en üst seviyeye çıkarırsınız.

Genellikle karanlık işler içinde kullanılır o derece güvenli ☠️

Yani VPN'i güvenli moda mı getiriyorum öyle mi daha iyi internet çekermi

İnternet hızını 2 kat yavaşlatır fakat en hızlı VPN 1.1.1.1'dir. Genel olarak tüm VPN'ler yavaşlatır (genellikle 3 ila 4 kat) benim 800 Mbps hız internetim 1.1.1.1 ile 400 oluyor hem güvenli hem hızlı.

Zero trust adındanda anlaşılabileceği üzere üst düzey bir koruma sağlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı