WARP vs Proton VPN

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, bu iki VPN arasında kaldım. 1.1.1.1 açınca çok yavaş çalışıyor Proton gayet hızlı akıcı çalışıyor hangisi daha iyi olur? İnternette hep WARP öneriyorlar.

1.1.1.1 Hiç yavaş açılmadı bende ben WARP öneririm Proton VPN bende tam işlev görmedi ve sildim ben WARP öneriyorum çok daha işlevli yavaş açılıyor ise sizde bir sorun vardır.
Tabi bu size kalmış bir şey.

Hocam açıyorum önemli bir hata oluştu deyip geri kapatıyor hiç anlayamadım bunu.

Merhaba, bu iki VPN arasında kaldım. 1.1.1.1 açınca çok yavaş çalışıyor Proton gayet hızlı akıcı çalışıyor hangisi daha iyi olur? İnternette hep WARP öneriyorlar.

Bir süre WARP kullanmıştım sonra tavsiyeler üzerine Proton VPN'e geçtim Proton VPN'den gayet memnunun WARP bende de çok daha yavaş çalışıyordu. Proton VPN öneririm.

Bir süre WARP kullanmıştım sonra tavsiyeler üzerine Proton VPN'e geçtim Proton VPN'den gayet memnunun WARP bende de çok daha yavaş çalışıyordu. Proton VPN öneririm.
Proton bende de güzel çalışıyor ancak warp daha hızlı çalıştığını gördüm speed testte warp 10 mbps daha hızlı çalışıyor.

Mahremiyet için Proton, hız için WARP.
Warp gizlemiyor mu yani hocam

Son düzenleme:
WARP gizlemiyor mu yani hocam

WARP IP adresini değiştiriyor ama konumunu değiştirmiyor yani senin hangi ülkeden girdiğini dolayısıyla hangi ülkede/şehirde yaşadığını siteler görüyor, Proton VPN ise normal bir VPN görevini gerçekleştirip IP adresin ile birlikte konumunu da değiştiriyor. Mesele sadece Discord'a girmekse WARP öneririm.

WARP kullanıyorum fakat Discord sesli iletişimde 140 ms mevcut görüyorum, pek işe yaramıyor gibi.

WARP kullanıyorum fakat Discord sesli iletişimde 140 ms mevcut görüyorum, pek işe yaramıyor gibi.
Evet öyle maalesef.

Evet Speedtest'te gördüm WARP'da olduğum konum gözüküyorken Proton VPN'de yönlendirdiği yer gözüküyor.

Yani genel anlamda baktığımda Proton gizlilik olarak daha mı iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…