WARP WP27 monitör alınır mı?

Link bozuk, dogrusu bu.

Alinmaz, ne oldugu bilinmeyen incelemesi olmayan bir model.

27G4X oneririm.

Curved istersen de R25F-30 oneririm.

Kardeşim ben ürünü vatandan dün aldım. Yukarıda yorum yapan arkadaş sanırım konuya fazla hakim değil. Sana neye göre monitör önermiş onu hiç anlamadım. Senin ekran kartın nvidia ise g sync amd ise free sync monitör alman daha doğru olur. Yalnız yukarıda arkadaşın dediği gibi incelemesi henüz yok fakat fiyatı da uygun eğer inceleme olsaydı reklamı yapılsaydı bu ürün bu fiyat olmazdı. Piyasaya yeni girmiş sanırım o konuda pek bilgim yok fakat sadece monitör değil ram dahi üretiyor. Bana vatan personelleri ölü piksel garantisi olmadığını söylediler eğer ölü piksel çıkarsa değişim olmuyormuş ve garantiye gönderiyorlarmış bende hayatta risk almayı seven biri olduğumdan okeyledim. Vatan bilgisayarda personellerle ürünü açtık hiçbir sıkıntısı sorunu çıkmadı. Şu an kullanmaktayım son derece güzel ve estetik. Curved ekran olması ve yukarı aşağı sağa sola dikey yatay ayarlanabilir olması ayrı bir güzel. Bende aynı zamanda ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms 165Hz monitör var bana kalırsa warp bu ürünü ikiye katlar. Warp aynı zamanda hem Gsync hem freesync bir monitör bence bu fiyata alınabilecek en iyi ürün ki bende 1 haftalık araştırmam sonucu bu ürünü aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…