WARP Turkcell de yasaklanmış ve bende ne yazık ki Turkcell kullanıyorum, bunun yerine başka önerebileceğiniz program var mı? Goodbye DPI denedim ama Windows anti virüs programı durdurdu bende bu yüzden onu iptal ettim ama bir şey bulamazsam goodbydpi tekrar deneyeceğim.
Özet Bu proje Discord ve diğer engelli site ve uygulamalara VPN'siz ve internet hızında yavaşlama olmadan girmek için GoodbyeDPI'ın düzenlenmiş bir versiyonudur. Projeyi İndirmek GitHub Linki: GoodbyeDPI-Turkey (Gerekli dosyaları Github sayfasında sağ kısımdaki "Releases" kısmından ya da konu...
Özet Bu proje Discord ve diğer engelli site ve uygulamalara VPN'siz ve internet hızında yavaşlama olmadan girmek için GoodbyeDPI'ın düzenlenmiş bir versiyonudur. Projeyi İndirmek GitHub Linki: GoodbyeDPI-Turkey (Gerekli dosyaları Github sayfasında sağ kısımdaki "Releases" kısmından ya da konu...
Kasma olmuyor bende ama belki sistemden sisteme göre değişebilir. Warp`ın paralı versiyonu var mı bilmiyorum ben ücretsiz versiyonunu kullanmıştım ama arada çok büyük fark var Kaspersky çok daha iyi. Türkiye sunucusu dahil 110 tane farklı farklı sunucuları var öneririm.