WARP Zero Trust ile Discord açılmıyor

gwmber78

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç gün öncesine kadar çalışıyordu fakat artık Discord açılmıyor. Herhangi bir farklı VPN ile denediğimde açabiliyorum fakat Zero Trust ile açılmıyor. Kontrol ettiğim zaman bakım falan da göremiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Ben o tarz bir cümle kurmadım. Sorunum, Discord'un düne kadar çalışıp şu an çalışmıyor olması. Zero Trust'ı kurcalamamıştım, bir anda koptu.

Düzeldi fakat bende direkt Zero Trust bağlanmamaya başladı. DNS'i Cloudflare DNS ile değiştirip bağlanabiliyordum ancak şu an olmuyor. IPv6 protokülünün DNS sunucularını Cloudflare'ın sitesindeki DNS'lerle değiştirdiğim zaman girebiliyorum. Girsem dahi internet hızı nedense aşırı düşüyor. Sorunu tam anlamıyla asla çözemedim. Sizde hiçbir işlem yapmadan Zero Trust çalışıyor mu yoksa ekstradan manuel olarak DNS adresi değiştirip mi WARP'ı açıyorsunuz?

Dün akşam düzeldi fakat şu an tekrar gitmiş durumda NordVPN satın alıp split tunneling yapacak duruma geldim goodbye DPI açtıgımda da Black Ops 6 açılmıyor...

1739115159187.png

Aynı şeyden muzdaribim. Benimki bağlanıyor fakat mesajı 45 sefer deneyince anca gönderebiliyorum. Mesajlarım sürekli kırmızı kalıyor. Hiç bağlanmaması daha iyi olurdu, kafayı yiyeceğim. Düştüğümüz durumlara bak kanka ya

1739115159187.png

Aynı şeyden muzdaribim. Benimki bağlanıyor fakat mesajı 45 sefer deneyince anca gönderebiliyorum. Mesajlarım sürekli kırmızı kalıyor. Hiç bağlanmaması daha iyi olurdu, kafayı yiyeceğim. Düştüğümüz durumlara bak kanka ya
Şuna yardımcı olabilecek var mı? Mesajlarımı 45 sefer denediğimde anca gönderebiliyorum, her seferinde kırmızı olarak kalıyorlar. Ayrıca bağlı değil olarak gözüküyor fakat Discord açılmadığında birkaç kere sayfayı yenileyince açılıyor.

engel kaldırılmış.

Şu an zero trust ile mesajlarım hala aynı şeyi yapıyor. Sürekli denedikten sonra gönderebiliyorum, fikri olan var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı