Warrior markası nasıldır?

slayer644

Decapat
Daha fazla  
Yukarıda sorduğum gibi Warrior markası nasıldır rahat mıdır? Warrior aragorn almayı düşünüyorum. Aranızda Warrior markası ya da Warrior aragorn koltuk kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi?

Bende sizin almayı düşündüğünüz koltuğu kullanıyorum. 3 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama gerçekten bu fiyata değer mi bilmiyorum. Çok da konforlu değil ama rakiplerinin 7K civarına satıldığını duyunca fazlada bir şey diyemedim. Aslında fiyatına göre iyi diyebiliriz. Ama 3, 4 saat kullanım sonrası alt kısmı çok terletiyor.

Bende sizin almayı düşündüğünüz koltuğu kullanıyorum. 3 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama gerçekten bu fiyata değer mi bilmiyorum. Çok da konforlu değil ama rakiplerinin 7K civarına satıldığını duyunca fazlada bir şey diyemedim. Aslında fiyatına göre iyi diyebiliriz. Ama 3, 4 saat kullanım sonrası alt kısmı çok terletiyor.

Aslında biraz daha bekleyip bütçeyi yükseltip Exvega vesta 2024 almayı düşünüyorum. Şimdi alsam mı yoksa bütçe bekletip Exvega mı alsam kararsızım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı