Warrock Windows 10'da kasma sorunu

Kurnaz52

Kilopat
Yer
Ordu
Merhaba,

Arkadaşlar Warrock adlı oyunu oynuyorum. Bu oyunda yaşadığım sorun Windows 7 kurulu olduğunda sabit 140 FPS alıyorum fakat, aynı bilgisayarda Windows 10 kurduğum zaman, FPS 90-100 -130 sürekli oynuyor, sabit değil.

Windows 10 arka plan uygulamaları kapalı, güç performans modun da, bütün gerekli performans ayarları yapılıdı. Uyumluluk modlarınıda denedim sorun aynı, neden kaynaklı olabilir, yapabileceğim farklı bir işlem var mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Arkadaşlar warrock adlı oyunu oynuyorum. Bu oyunda yaşadığım sorun Windows 7 kurulu olduğunda sabit 140 FPS alıyorum fakat, aynı bilgisayarda Windows 10 kurduğum zaman, FPS 90-100 -130 sürekli oynuyor, sabit değil.

Windows 10 arka plan uygulamaları kapalı, güç performans modun da, bütün gerekli performans ayarları yapılıdı. Uyumluluk modlarınıda denedim sorun aynı, neden kaynaklı olabilir, yapabileceğim farklı bir işlem var mı sizce?

Oynayan Türk kalmadı sanıyordum. Benim Windows 10 64 Bit. 140 FPS aşağı düşmüyor.

Ahhh ahhh ne oynardık Cafe'de kalkmazdık başından yemegimizi bile söylerdik Cafe'ye. Online oyun oldugundan dolayı benim için efsanem diyebilirim. Her oyun yazılımı çok üstün şekilde geliştirelemediği için genelde maksimum 100 daha üst düzeye cıkmak için işletim sistemi ve oyun performansında anakartın desteklediği yazılımlar vardır. Bu da sizin pciniz kitapcıgında yazar. Online oyun oldugundan dolayı netin akış hızıda ekrana verilen FPS'yi değiştirir.

Oynayan Türk kalmadı sanıyordum. Benim Windows 10 64 Bit. 140 FPS aşağı düşmüyor.
İşlemcin ve ekran kartını Söylermisin birde windows10 hangi sürüm
Ahhh ahhh ne oynardık Cafe'de kalkmazdık başından yemegimizi bile söylerdik Cafe'ye. Online oyun oldugundan dolayı benim için efsanem diyebilirim. Her oyun yazılımı çok üstün şekilde geliştirelemediği için genelde maksimum 100 daha üst düzeye cıkmak için işletim sistemi ve oyun performansında anakartın desteklediği yazılımlar vardır. Bu da sizin pciniz kitapcıgında yazar. Online oyun oldugundan dolayı netin akış hızıda ekrana verilen FPS'yi değiştirir.
Windows 7 de sıkıntı olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı