Wartales vs DREDGE vs Dave the Diver

• Konuyu başlatan Anrwqq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.186

Anrwqq

Hectopat
Daha fazla  
Bu 3 oyun arasında sizce hangisi daha güzeldir? Bir de Alan Wake serisini de alabilirim ama Alan Wake 1 çok sıkıcıymış galiba ve büyük ihtimalle Alan Wake 1'den sıkılınca 2'yi de biraz sıkılarak oynayacağımdır. Sizce hangisini almalıyım?

Bana wartales daha ilgi çekici geldi, ama 3 üde çok başarılı işler, tarzınıza uyanı alın bence.

Bende 3 oyunun da videosunu izledim ve 3'ü de çok güzel ama belki bir zamandan sonra sıkar, tekrara biner belki diye oynayanların yorumunu duymak istedim.

Bu 3 oyun arasında sizce hangisi daha güzeldir? Bir de Alan Wake serisini de alabilirim ama Alan Wake 1 çok sıkıcıymış galiba ve büyük ihtimalle Alan Wake 1'den sıkılınca 2'yi de biraz sıkılarak oynayacağımdır. Sizce hangisini almalıyım?

Dave the diver en cesitli olan oyun o 3 oyuna gore Alan Wake 1 sıkıcı geldiyse 2 de pek fark etmez tabii tempo bakımından.

Wartales. Diğer oyunlar onun kalibresinde değil ve çok belirli bir kitleye hitap edebilecek kadar sınırlı içerikleri ve gösterişli olmayan görselliğe sahipler.

Dave the diver içerik bakımından çeşitlilik bakımından çok ovulen bir yapım bende çıkar çıkmaz almıştım hala oynamak nasip olmadi ama yılın en iyi indielerinden deniyor.

Dave the diver çok eğlenceli oyun deniyor ve bende su aralar simulasyon oyunları oynayasım var ama Alan Wake 2 gerçekten çok iyi oyunsa onu alacağım wartales de alabilirim hangisi daha eğlenceli ve uzun zaman sıkılmadan geçirebilirim.

200 TL'ye blasphemous 2 alınır mı? Yoksa 300 TL'ye dave the diver mı? Hangisi daha uzun ve sürükleyici bir oyundur. Bir de Alan Wake 2 mi yoksa dave the diver ve blasphemous 2 mi alayım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı