ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 6 Temmuz 2023 #1 RAM 16Gb 3200 MHz Ekran kartı RTX 3050 Ti 4GB İşlemci i5 12500H Oyunu daha yeni indirdim, hesabımı girip giriş yaptım lakin checking update yazısında bir anda error vermeden oyundan atıyor. Sebebini bir türlü anlayamadım. Dosya doğrulamayı falan yaptım lakin fayda etmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Oyunu daha yeni indirdim, hesabımı girip giriş yaptım lakin checking update yazısında bir anda error vermeden oyundan atıyor. Sebebini bir türlü anlayamadım. Dosya doğrulamayı falan yaptım lakin fayda etmedi.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.332 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 6 Temmuz 2023 #2 Arkada MSI Afterburner gibi bir şey açık mı? Bende o program açıkken aynısı oluyordu. Artı 0 Eksi
KS KS ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 6 Temmuz 2023 #3 borisyeisar dedi: Arkada MSI Afterburner gibi bir şey açık mı? Bende o program açıkken aynısı oluyordu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onunla alakası yok sorun kendi kendine çözüldü diyebilirim anlamadığım bir şekilde 4-5 defa gir çık yapmam sonucu sonunda oyuna girebildim. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Arkada MSI Afterburner gibi bir şey açık mı? Bende o program açıkken aynısı oluyordu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onunla alakası yok sorun kendi kendine çözüldü diyebilirim anlamadığım bir şekilde 4-5 defa gir çık yapmam sonucu sonunda oyuna girebildim.