Warzone 2.0 FPS yukseltme

İşletim sistemi
Windows 11

Kachovvvv

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB 3200MHz
SSD veya HDD modeli
512gb SSD Modelini Hatirlamiyorum
Ekran kartı
GTX 1650 Gddr6 Mobile Ekran Karti
İşlemci
İ5 10300H
Warzon 2.0 da düşük FPS alıyorum, eskiden 60 FPS SIM en düşük 45 falan görüyordum. Nasıl yukseltebilirim? Grafikler en düşükte olsa bile kasma devam ediyor.

RAM'i 16 yapabilirsiniz hocam droplar kalkacaktir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu iki videoyu uygula ve video Memory scale i 90'a çek.

RAM'i 16 yapabilirsiniz hocam droplar kalkacaktir.

Drop yok yazdım RAM'den yana bir sorun yok.

Vallahi bilmiyorum hangisi ne sürücüsü ama sürücülerden en iyisini atar misiniz?

Deniyicegim.

Hocam ekran kartınızın sürücüsü güncel mi?

Evet.

Nvidia konrol panelinde görüntü ayarlarını performansa çek. CPU ve GPU ya O.C yap.

Yeni gelen seonzla FPS düşmüş olabilir fakat bu sistemle ne kadar bir beklenti olması gerekir bilmem, warone ağır bir oyun. LoL ise sadece işlemci kaynaklı bir oyun işlemcine Boost clock a çeekrsen artabilir biraz.

Yeni gelen seonzla FPS düşmüş olabilir fakat bu sistemle ne kadar bir beklenti olması gerekir bilmem, warone ağır bir oyun. LoL ise sadece işlemci kaynaklı bir oyun işlemcine Boost clock a çeekrsen artabilir biraz.

Boost clock nedir nasıl yapılır ve bilgisayara bir zararı var mı?

NVIDIA konrol panelinde görüntü ayarlarını performansa çek. CPU ve GPU'ya O.C yap.

Nasıl neyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…