Warzone 2.0 henüz optimal değil mi?

Fatherboard

Hectopat
Daha fazla  
Minimum ayarlara bile çeksem kayda değer bir FPS artışı olmuyor. Bu oyun henüz daha oturmamış gibi geliyor bana.

Evet oyunun henüz optimizasyonu iyi değil. Minimum sistem gereksinimleri hatalı vs. Birçok oyuncu şikayet ediyor.

Minimum ayarlara bile çeksem kayda değer bir FPS artışı olmuyor. Bu oyun henüz daha oturmamış gibi geliyor bana.
Bence oyunun yorumlarını okumalıydınız, burada konu açmanıza gerek kalmazdı. Oyun optimizasyon olarak çok kötü durumda şuan.

Oyunun yorumları her şeyi açıklıyor. Oyunda optimizasyonun O'su yok. Bir süre hataların giderilmesini beklemek iyi olur. Yüksek performanslı kartlarda bile düşük FPS ve hata alan bir sürü oyuncu var.

Bence oyunun yorumlarını okumalıydınız, burada konu açmanıza gerek kalmazdı. Oyun optimizasyon olarak çok kötü durumda şuan.
Oyunun yorumları derken? Tam olarak nerede. Pek vaktim olmuyor bazı şeyleri takip etmeye.

Hayır hatta bazen rezalet oluyor kaplamalar ve uzak çizim mesafesi.
Zaten oyun 21GB oyunun %80 kısmı yok denilebilir.

Optimizasyonu da kötü serverlar da berbat, bugün gelen guncellemeden sonra da oyun iyice sapıttı buglar filan

Çok ilginç bir oyun ya. Ben GTX 1660 Tİ ile oynuyorum oyunu, Geforce Experience'in optimum ayarları ile oynuyorum ve 70-90 FPS arası oynuyorum. 70 FPS'in altına düştüğünü görmedim oyunun. Fakat kimisi de minimum ayarlarda bile daha güçlü kartlarla 60 FPS'in üstüne çıkamıyorlar. Çok ilginç gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…